15 / 05 / 2024

Vatan Bilgisayar’da Samsung Galaxy Tab A7  tablet indirimde! 5 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Vatan Bilgisayar’da Samsung Galaxy Tab A7  tablet indirimde! 5 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 1.8Ghz 32Gb 3GB 8.7'' Android Tablet’i web’e özel kampanya ile satışa sunuyor. Stoklarla sınırlı kampanyada Samsung Galaxy tablet kaç TL? Özellikleri neler?



TEK PARMAK HAREKETİYLE MENÜLER ARASINDA GEZİNME

El hareketlerine uyumlu  menüsüyle cihaz, sadece başparmağınızla kaydırmanızla "Geri git", "Son kullanılan uygulamaları gör" ve "Ana menüye geri dön" gibi komutları kolayca gerçekleştiriyor. Pek çok fonksiyonel özelliğiyle cihaz, kullanım kolaylığını üst seviyeye taşıyor.

Galaxy Tab A7 Lite içindeki kamerayla yaşanan her anı yakalayıp paylaşabilirsiniz. Çarpıcı bir selfie ya da güzel bir manzaryı ölümsüzleştirebilir,  tüm güzel anları paylaşabilirsiniz. Cihaz, 8MP ana kamerası ile anılarınız canlı, parlak ve net kalmaya devam eder.

GENİŞ DEPOLAMA ALANI

Galaxy Tab A7 Lite tablet, yüksek çözünürlüklü videlorı, resimleri ve dosyaları depolamak için 32GB/64GB depolama alanı sunuyor. Bir microSD kartı yardımıyla depolama alanını 1 TB’a kadar artırabilmek de mümkün hale geliyor.  En beğendiğiniz fotoğraf ve videoları,  mutlaka saklamanız gereken dosyaları elemek zorunda kalmadan bu geniş hafızayla depolamak çok kolay.

Oyun oynamak ve film izlemek için de uygun olan cihaz, 8.7"  inçlik geniş ekranıyla film izlemenin ve oyun oynamanın tadına varmanızı sağlıyor.  Minimize  edilen çerçevesi sayesinde tablet boyutunu büyütmeden daha büyük ekran/gövde oranı sunan cihaz, kompakt tasarımıyla saatlerce oynasanız bile ellerinizin yorulmasını engelliyor

Samsung Galaxy tablet kaç TL? Vatan Bilgisayar indirimli fiyatı ne kadar? İşte 5 Ocak 2023 Fiyat Listesi…

SAMSUNG GALAXY TAB A7 32 GB 8.7 İNÇ  5 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 1.8Ghz 32Gb 3GB 8.7'' Android Tablet fiyatı: 2.299 TL

Ayrıntılar için:http://www.vatanbilgisayar.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 4 Ocak 2023 saat 01:00'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18,87 TL, euro 20,02 TL, altının gramı ise 1.136TL değerindedir.

Aman dikkat! Şifreniz böyleyse ele geçirmeleri an meselesi… Bu listeyi kontrol edin!

Kredi çekenler dikkat! Kimse bu detayı bilmiyor! O parayı geri alabilirsiniz!

Aylık ev taksidi kaç lira olacak? Yeni Evim Kampanyası’ndan detaylar ardı ardına geliyor

Samsung Galaxy A32 128 GB Trendyol’da 7.467 TL! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Orta gelirliye konut kampanyası yarın belli oluyor! Faiz oranı kaç olacak?


Geri Dön