29 / 04 / 2024

Vatandaşa ucuz kredi müjdesi! Araç, konut ve ihtiyaç kredisi faizlerinde flaş gelişme!

Vatandaşa ucuz kredi müjdesi! Araç, konut ve ihtiyaç kredisi faizlerinde flaş gelişme!

Resmi Gazetede yayımlanan karar doğrultusunda Türk Lirasına dönüşüm hesaplarında Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'na (TCMB) faiz yetkisi verildi. Peki bu karar ne anlama geliyor? İşte ayrıntılar...



YURT DIŞINDAKİ TÜRKLERE 'YUVAM' HESABI

Bu enstrümanlardan bir tanesi de özellikle yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın hesapları var. Almanya'da, Hollanda'da Fransa'da yaşayan vatandaşlarımız yurt dışındaki döviz hesaplarını buraya getirip kur korumalı mevduat sistemine katarlarsa o zaman vatandaşların tamamı bu sistemden yararlanmış olacak. Sizin yurt dışınızda paranız varsa ve yurt dışında yaşıyorsanız döviz ve altını getirdiğinizde kur korumalı mevduat sisteminin yüksek getirisinden yararlanacaksınız. Bu vergi düzenlemesiyle ilgili gelen kısım son derece mükemmeldir. Önümüzdeki haftalarda biz kurun daha stabil olacağını göreceğiz."

Bankalarda faiz depremi! Oranlar sil baştan değişti!

Konut kredisi faizleri güncellendi! İşte banka banka faiz oranları...

Bankalardan beklenen açıklama geldi! Şubeye gelen herkese 14.500 lira!

Bankalardan şok açıklama: Borçlar 90 gün erteleniyor!

Dolar ve euroda son rakamlar!

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Beklenen düşüş geliyor! Yatırımcılar zarar edeceksiniz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön