28 / 04 / 2024

Vatandaşı çok sevindirecek bir haber daha geldi! Mobilyada da fiyatlar sabitlendi!

Vatandaşı çok sevindirecek bir haber daha geldi! Mobilyada da fiyatlar sabitlendi!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin iş dünyasına yaptığı, “Fiyatları sabitleyin” çağrısına bir yanıt da mobilya sektöründen geldi. Türk mobilya sektörünün önemli isimlerinden biri daha tüm ürünlerde fiyatlarını sabitlediğini duyurdu.



Enflasyonla mücadelede bir adım daha geldi ve yerli mobilya firması Gündoğdu Mobilya, tüm ürünlerde fiyatları sabitlediğini açıkladı.

Mobilya sektörünün önemli şirketlerinden Gündoğdu Mobilya, enflasyonla mücadeleye tam destek vermek için tüm ürünlerinde fiyatları sabitlediğini, ayrıca bazı ürünlerinde de indirime gittiğini duyurdu.

Vatandaşı çok sevindirecek bir haber daha geldi! Mobilyada da fiyatlar sabitlendi!

Konuyla ilgili şirketten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Gündoğdu Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Okan Gündoğdu, mobilya sektörünün pandemide dahi ihracatla büyüdüğünü hatırlattı.

Sektörün bu seneki ihracat hedefinin 10 milyar dolar olduğunu söyleyen Gündoğdu, Türkiye’nin 2022 yılında ihracata ilk 10 ülke arasında girdiğini vurguladı.

Türk mobilya sektöründe son yıllarda küçük ölçekli işletmelerin yanı sıra, orta ve büyük ölçekli işletmelerin de sayısının artmaya başladığına işaret eden Gündoğdu, böylelikle fabrikasyon üretim yapan firmala sayısının her geçen gün arttığını vurguladı.

2001 senesinde 192 milyon dolar olan mobilya ihracatının 2021 yılında 4 milyar 788 milyon dolara ulaştığı bilgisini veren Gündoğdu, sektörün dünya genelindeki pazar payını her geçen yıl büyüttüğünü söyledi.


Geri Dön