28 / 04 / 2024

Venedik'e tatil planı yapanlara önemli uyarı! Rezervasyon yaptırılacak giriş ücreti ödenecek

Venedik'e tatil planı yapanlara önemli uyarı! Rezervasyon yaptırılacak giriş ücreti ödenecek

İtalya'nın kanallarıyla ünlü tarihi kenti Venedik, bu yaz itibarıyla turistleri rezervasyonla kabul etmeye hazırlanıyor. Şehiri gezmek isteyenler ayrıca giriş için belediyeye giriş parası vermek zorunda kalacak. İşte ayrntılar..



Venedik'e tatil planı yapanlara önemli uyarı. Su kanallarıyla ünlü tarihi İtalyan şehrine bundan böyle gitmek için önceden rezervasyon yaptırılacak ve şehre giriş parası ödenecek. 

Venedik Belediye Başkanı Luigi Brugnaro, yaptığı açıklamada, Hristiyan aleminin kutladığı Paskalya Yortusu sırasındaki tatil döneminde tarihi kente çok sayıda turistin geldiğine dikkat çekti.

Yaz aylarından itibaren kentlerine gelecek turistlerin rezervasyon yaptırarak kabul edilmesinin deneneceğini belirten Brugnaro, gelecek yıldan itibaren ziyaretçilerin, giriş ücreti ödemek zorunda olacağını da bildirdi.

Brugnaro, kentteki yoğunluğu önlemek ve dengeli bir turizm için bunun doğru yol olduğunu vurguladı.

Venedik e tatil planı yapanlara önemli uyarı! Rezervasyon yaptırılacak giriş ücreti ödenecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön