29 / 04 / 2024

Vergi borçları silinecek mi? Cezalara af geldi mi? Tek tek açıklandı, duyanların aklı başından gitti! Hemen bakın!

Vergi borçları silinecek mi? Cezalara af geldi mi? Tek tek açıklandı, duyanların aklı başından gitti! Hemen bakın!

Vergi borçları silinecek mi? Cezalara af geldi mi? Tek tek açıklandı, duyanların aklı başından gitti... Hemen bakın...



Erdoğan açıklamasında yapacakları bu düzenlemeyle, tüm bu borçları belirli bir oranla güncelleme ve taksitle ödeme imkânı getirdiklerini dile getirerek, davalı vergi ve pirim dosyaları da bu kapsamda olacağı için, taraflara ihtilafları sonlandırma fırsatı verdiklerini söyledi. Erdoğan, bu teklifle, matrah artırımını ve işletme kayıtlarının düzeltilmesini de sağladıklarını da kaydetti.

Açıklamasında bilindiği gibi, yükseköğrenim kredi borçlarının endekse bağlı olarak artışına son verdiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık gençlerimiz, ne kadar kredi aldılarsa, sadece o rakamı geri ödüyor. Geçmişte endeksle oluşmuş borçları da silmiştik." dedi.

Erdoğan, bu düzenlemeyle, endeks dışındaki borcun da yeniden yapılandırılarak taksitle ödenmesini mümkün hâle getirdiklerini kaydederek, "Kapsamlı bir uygulama olan yapılandırma teklifimizin tüm hak sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Vergi borçları silinecek mi? Cezalara af geldi mi? Tek tek açıklandı, duyanların aklı başından gitti! Hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir müjde de, icralık borcu olan vatandaşlara vermek istediğin belirterek, "Malum olduğu üzere, 2 bin lirayı aşmayan icralık borçları tasfiye edecek ve takiplerini sonlandıracak bir düzenlemeyi zaten yapmıştık." dedi.

Şimdi de aynı uygulamayı, vergi dairelerimize vergi, ceza, faiz gibi tüm başlıklarda 2 bin TL'yi geçmeyen borcu olan vatandalar için hayata geçirdiklerini söyleyen Erdoğan, bir defaya mahsus olmak üzere, vergi dairelerine olan ve 31 Aralık 2022 tarihinden önceye ait 2 bin lirayı aşmayan borçların cezalarının tahsilinden vazgeçtiklerini söyledi. Erdoğan, açıklamasında detaylarını Hazine ve Maliye Bakanlığının açıklayacağı bu uygulamanın, vergi dairesine olan borcundan dolayı takibe maruz kalmayacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını da temenni etti.

SSK, BağKur Emekli Sandığı emeklileri aman dikkat! Tek tek açıklandı, duyan emeklinin adeta yüreğine indi! Hemen bakın

Gram altın bu tarihte tam 1.795 TL olacak! İslam Memiş tek tek açıkladı, bu tarihi duyanlar zilsiz oynadı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı bir bir açıklandı! Bu rakamı görenin aklı gitti! Hemen bakın


Geri Dön