Vergi

Vergi ödemeleri için son 7 gün! MTV'nin ikinci taksit ödemesi 31 Temmuz'da sona erecek...

2024 senesine ait olan motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksit ödemeleri başladığı kaydedildi. MTV'nin ikinci taksit ödemesi 31 Temmuz'da sona ereceği belirtildi. Bankalar MTV ödemeleri için taksit sınırlarını yükseltti. Motorlu taşıtlar vergisine hangi banka kaç taksit yapıyor?

Araç sahipleri senede iki defa Ocak ve Temmuz ayı olmak üzere motorlu taşıtlar vergisi ödemesi yapıyor. aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Bu senenin ikinci taksit ödemeleri 1 Temmuz'da başladı ve 31 Temmuz'da son bulacağı belirtildi. MTV ödemelerine taksit var mı? Motorlu taşıtlar vergisine hangi banka kaç taksit yapıyor?

Ödemeler e-Devlet sistemi üzerinden yapılırken Gelir İdaresi Başkanlığı'nın ve bankaların uygulamalarından da yapılabiliyor. Bankalar ödemelerde taksit imkanı da sağlıyor.

HANGİ BANKA MTV ÖDEMELERİNE TAKSİT YAPIYOR?

Enpara, MTV ödemeleri için müşterilerine mesaj atmaya başladı. Kredi kartı ile Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerinde 6 taksit imkanı sağlıyor. Kredi kartından tek çekim ile ödenen vergi daha dönem içi harcamalarına yansıdıktan sonra taksitlendirme yapılabilmektedir.

- Vakıfbank, vergi ödemelerinde faizsiz 3 taksit imkanı sağlıyor.

- İşbank, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinde 3 aya varan taksit fırsatı sağlamaktadır.

- Garanti BBVA, 1 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine ücretsiz 3 taksit fırsatı sunuyor.

- Denizbank, kredi kartlarınızda ödemenizi 3 taksit yaptırma imkanı bulunmaktadır.

- Halkbank, Paraf kredi kartınızla yapacağınız MTV ödemelerinde 3 taksit, Paraf TROY ile 4 taksit kampanyasından yararlanabilirler.

- Ziraat Bankası, Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini ücretsiz 4 taksit fırsatı sunuyor.

EFT FAST havale ile IBAN'a para gönderenler dikkat!

Vergi paketine ekleniyor: Engelli yakınının ölümü halinde mirasçılara ÖTV’yi ödeme zorunluluğu geliyor!

Boş evlere gelecek vergi uygulamasına büyük tepki! En ucuz ev kirası 50 bin TL olur!

Ev sahipleri ve ev alacaklar dikkat! Son ödeme tarihi 31 Mayıs 2024...

Geçici vergi uzatıldı mı, son ödeme tarihi ne zaman?