29 / 04 / 2024

Vestel buzdolaplarında Mart indirimi! Buzdolabı Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel buzdolaplarında Mart indirimi! Buzdolabı Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel buzdolapları enerji tasarrufu ve motor kuvveti bakımından en önde gelen cihazlar arasında. Çeşitli alternatiflere sahip fonksiyonları ile göz dolduran Vestel buzdolabı ile de ön plana çıkıyor. Peki Vestel buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



Ekran Koruma Modu

Enerji tasarrufu denilince umumiyetle herkesin aklına yalnızca daha az enerji ile çalışan ana güç motorları gelir. 
Fakat Vestel buzdolapları ile enerji tasarrufu sadece cihazın kuvvet motorlarında saklı değildir. Çünkü tasarrufu, istediğiniz her an yapabilmeniz mümkün! 

 Enerji tasarrufu adına dizayn edilen “Ekran Koruma Modu” da seçeneklerden biri. Bu modu, buzdolabınızın dokunmatik dijital ekranı üstünde yer alan “mod” butonuna,
 parmağınızı 5 saniye süresince basılı tutarak aktifleştirebilirsiniz. “Ekran Koruma Modu” vesilesi ile buzdolabınızın kapağını açıp kapatmadığınız halde
 ekran ışığı yanmayacak ve kapalı bir durumda görünecektir. Kapağı açtığınızda ise seçili olan tüm ayarlarınız, dijital ekranda belirecektir.

Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler

“Mutfakta temizliği zorlaştıran en zor şey nedir?” sualini sorsak, kesin bir çoğunuz, buzdolabının arkasını temizlemek yanıtını verirdi. 

Fakat bu en büyük zorluk olarak kabul edilen şey, Vestel akıllı buzdolaplarının verimli özellikleri ile artık geçmişte kalıyor! Yeni nesil Vestel buzdolaplarının altında olan “Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler” vesilesi ile temizlik esnasında buzdolabınızı dilediğiniz gibi hareket ettirebilir, dip köşe mutfak temizliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik sadece temizlikte değil, mutfak dizaynınızı değiştirmek istediğiniz her an, tekerlekler imdadınıza yetişecek. Yerli üretimin gururu Vestel ile yaşamınızı kolaylaştıran çözümler için siz de hemen bir Vestel buzdolabı edinin, 

Otomatik Sıcaklık Kontrolü

Buzdolabınızı belirli soğukluk derecesine getirmenin çoğu zaman yeterli olduğunu düşünseniz de bu durum sanıldığı kadar kolay değil. 

Buzdolabınızın içerisindeki sıcaklığın devamlı değişken olması, bazı yiyeceklerinizin daha süratli bozulmasına ve lezzet kaybına yol açabiliyor.

 Üstelik kompresörlerin devamlı çalışır halde olması çok enerji sarfına sebep olduğundan, bu soruna fatura maliyeti de dahil oluyor. 

Vestel buzdolaplarında Mart indirimi! Buzdolabı Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi


Geri Dön