15 / 05 / 2024

Vestel CMI 97202 Çamaşır Makinesi en uygun fiyatla nereden alınır? 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Vestel CMI 97202 Çamaşır Makinesi en uygun fiyatla nereden alınır? 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Kapasitesi 9 kilo olan Vestel CMI 97202 Çamaşır Makinesi, inci kazanı sayesinde çamaşırları yıpratmadan yıkıyor. Buhar fonksiyonu ile hem hijyen hem de ekstra yumuşaklık sağlıyor. Peki Vestel motor garantisi kaç yıl? İşte detaylar... 



Kapasitesi 9 kilo olan Vestel CMI 97202 Çamaşır Makinesi, inci kazanı sayesinde çamaşırları yıpratmadan yıkıyor.

Vestel CMI 97202 Çamaşır Makinesi en uygun fiyatla nereden alınır? 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Buhar fonksiyonu ile hem hijyen hem de ekstra yumuşaklık sağlıyor. Çok kirli olmayan çamaşırları 60 derecede, 60 dakika gibi bir sürede kusursuz yıkayan programı ekonomiktir.

Dengesiz yük kontrol sistemi; tambur içerisindeki yük seviyesine göre sıkma devrini değiştirir. Makinenin sarsıntılarını önleyerek yıkama işleminin sessiz olmasını sağlar.

INVERTER MOTOR 
Dijital kontrollü inverter motor teknolojisi, makinenin düşük enerji ile sessiz çalışmasını sağlıyor. Uzun yıllar boyunca yüksek performansını devam ettirmesini mümkün kılıyor. 10 yıl garantili İnverter motorlu Vestel CMI 97202 ile çamaşırları istediğiniz saatte yıkayıp aynı zamanda enerji tasarruf yaparsınız. 

İNCİ KAZAN
Klasik kazana sahip çamaşır makineleri, kumaşların ömrünü her yıkamada kısaltırken inci kazan yapılı Vestel CMI 97202 çamaşır makinesi ile yıpranmış çamaşırlar tarih oluyor. En yüksek devirde çalışsa da özel mikro delikli ve inci dokulu kazan yapısı ile en hassas çamaşırlar bile hep yeni kalır.

TWİNJET TEKNOLOJİSİ 
TwinJet teknolojisi ile geliştirilen Vestel CMI 97202 çamaşır makinesi, kazan bölümünde yer alan iki özel su jeti sayesinde deterjanlı suyu çamaşırlara çok daha hızlı sıkarak etkin ve üstün temizlik sağlıyor.

BUHAR FONKSİYONU
Vestel CMI 97202 Çamaşır makinesinde yer alan buhar fonksiyonu yıkama sonrası devreye girer. Çamaşırlar güçlü buharla dakikalar içerisinde mis gibi ve hijyenik hale gelir. Kazandırdığı yumuşaklık ütüyü de kolaylaştırır.

WIFI TEKNOLOJİSİ
Vestel Evin Aklı mobil uygulaması, Wi-Fi özellikli CMI 97202 çamaşır makinesinin tüm kontrol ve ayarlarının uzaktan yönetilmesine olanak tanır. Program seçimi, sıcaklık ayarı, sıkma hızı gibi bir çok seçenek sunan uygulamayla makineni fonksiyonlarını istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz.

Peki, 9 kiloluk Vestel çamaşır makinesi kaç lira? Vestel CMI 97202 Çamaşır Makinesi ne kadar elektrik harcar? Vestel CMI 97202 kaç TL?

 


Geri Dön