03 / 05 / 2024

Vestel KM 9601 9 Kg Kurutma Makinesi 11.749 TL Özellikleri neler? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel KM 9601 9 Kg Kurutma Makinesi 11.749 TL Özellikleri neler? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve özellikleri  ile ev kadınlarının çok ihtiyaç duyduğu kurutma makinesi, kuruması saatler alan kıyafetleri bir tuşla kısa bir sürede kurutur.



 Vestel KM 9601 9 Kg Kurutma Makinesi 11.749 TL Özellikleri neler? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarına sağladığı kolaylıklar ile dikkatleri üzerine çeken kurutma makinelerinin özellikleri sayesinde elbiseler güvende.

OTOMATİK KIRIŞIKLIK ÖNLEME FONKSİYONU

Vestel kurutma makinelerinin otomatik kırışıklık önleme fonksiyonu ve hassas kurutma özelliği sayesinde iki yönlü tambur hareketi ve akıllı nem sensörü ile birlikte çamaşırlarınıza özenli bir kurutma işlemi uygulunayor. Makineden çıkarıp asma gibi bir duruma fırsat vermiyor.

HAVALANDIRMA

Havalandırma programı sayesinde temiz çamaşırlarınıza sinen yemek, sigara, is ya da dolap kokuları gibi pek çok istenmeyen koku üzerinde etkili olan bu program ile hızlıca havalanmış temiz çamaşırlar ortaya koyuyor.

ÖZEL KARIŞTIRICI TASARIM

Özel karıştırıcı özelliği sayesinde yumuşak geçişli özel tasarımı ve hacimli formu ile kat izi yapmadan çamaşırların öne doğru itilerek dönmesini sağlıyor. Bu şekilde çamaşırlar önde bulunan nem sensörüne doğru katlanmadan ulaşarak özenli bir şekilde kurutulmuş oluyor.

ÇİFT FİLTRE TASARIM

Çamaşır kurutma makinelerinde yer alan çift filtre tasarımı, çamaşırlarınızın çok daha temiz ve hijyenik bir şekilde kurumasını sağlıyor. Bu sayede daha kolay ve hızlı lif temizliği sağlayan bu özellik, kurutma makinenizin temizliğini kolayca yapmanızı sağlıyor. Böylece kısa sürede derin bir hijyene kavuşan kurutma makineniz, size adeta ilk günkü gibi yepyeni ve tertemiz bir kullanım imkanı sunuyor.

Peki bu ürünün çevreye etkisi nedir? Güncel fiyat listesi ne?
 


Geri Dön