28 / 04 / 2024

Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkanıyla satışta! Kurutma makinesinin özellikleri neler? 

Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkanıyla satışta! Kurutma makinesinin özellikleri neler? 

Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi özel karıştırıcı ve çift filtre tasarımı, aktif iyon teknolojisi, havalandırma programı ve 9 kilogram kurutma kapasitesiyle öne çıkıyor. Peki kurutma programları neler?



Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi, birbirinden farklı ve kullanışlı 15 programıyla kurutma işlemini gerçekleştiriyor. Kurutmanın yanında çamaşırları tazeleme konusunda da yardımcı oluyor.  Havalandırma teknolojisi; temiz çamaşırlara sinen sigara, is ya da dolap kokuları gibi pek çok istenmeyen kokuları yok eder. 

 Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkanıyla satışta! Kurutma makinesinin özellikleri neler? 

Vestel kurutma makinenizin Aktif İyon Teknolojisi ile çamaşırlarınız elektrostatik yüklerden arınarak kullanıma hazır hale geliyor. Bu teknoloji sayesinde kıyafetlerdeki kırışıklık düzeyi azalarak kullanıcılarına ütüleme kolaylığı sağlıyor. Çevreci makine adıyla tanıtılan Vestel kurutma makinesi çalışma esnasında kullandığı gazı minimum seviyede tutarak gazın verebileceği zararları ortadan kaldırır.

PSC motor tipi içeren kurutma makinesi, dengeli olan iki fazlı motor ile çalışma gerçekleştirir. Sessiz çalışma özelliği gösteren cihaz aynı zamanda enerji tasarrufu sağlanmasına yardımcı olarak doğayı korur. 
A++ enerji sınıfında bulunan kurutma makinesi, birden fazla çalışma fonksiyonu, tasarruf elde edilmesini sağlayan motoru ve pek çok farklı özelliği sayesinde kullanıcıların ihtiyacını sonuna kadar karşılar. 

Isı pompasıyla kıyafetleri kurutan cihaz,  giysilerden nemi uzaklaştırmak için havayı kullanarak ısıtır ve nem giderildikten sonra tekrar aynı havayı kullanarak kapalı bir döngü sistemi olarak çalışma gerçekleştirir. Nemi ısıya dönüştürdüğü için enerji kullanımını en aza indirir. 

Peki Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi'ndeki kurutma programları neler? Vestel Kurutma Makinesi 9 taksit imkanıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön