28 / 04 / 2024

Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi kaç TL? 18 Ocak fiyat listesi...

Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi kaç TL? 18 Ocak fiyat listesi...

Vestel Kurutma Makineleri, adından söz ettirmeye devam ediyor. Kış aylarında iyice zorlaşan sererek çamaşır kurutma işi, kurutma makineleri sayesinde tarihe karışıyor. Biz de sizin için Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi'ni araştırdık.



Kapasitesi 9 kilo olan Vestel KM 9701 kurutma makinesi, özel programları sayesinde çamaşırların yapısını bozmadan kuruturken, çevre dostu teknolojisi ve sunduğu hijyen ile dikkat çekiyor. Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi'nin özellikleri şu şekilde:

1. Havalandırma
Yalnızca kurutma değil, aynı zamanda çamaşırlarınızı tazelemenize de yardımcı oluyor. Temiz çamaşırlara sinen, sigara ve diğer istenmeyen kokular üzerinde etkili olan bu program ile hızlıca havalanmış çamaşırlara kavuşursunuz.

2. Çift Filtre Tasarımı
Kurutma makinesinde yer alan çift filtre tasarımı, çamaşırlarınızın çok daha temiz ve hijyenik bir şekilde kurumasını sağlar. Bunun için çift katmanlı filtre kullanmayı tercih eden Vestel, kurutma makinenizin temizliğini kolayca yapmanızı sağlar. Kısa zamanda yoğun bir hijyene kavuşan cihaz, size adeta ilk günkü gibi bir kullanım sunar.

3. Çevreci Makine
Vestel Kurutma makinelerinde yeni nesil R290 gazını kullanmayı tercih ediyor. Bir çok farklı markanın kullandığı R134 gazının GWP değeri 1430 iken, Vestel ise bu sayıyı yalnızca 3’te tutmayı başardı. Bunu da elbette ki yeni nesil R290 gazını kullanarak sağladı.

Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi kaç TL? 18 Ocak fiyat listesi...

4. Aktif İyon Teknolojisi
Kurutma makineleri çamaşırları kapalı ortamda kuruttuğu için sizin de aklınızda kırışıklık düzeyine dair bazı soru işaretleri belirebilir. Vestel kurutma makinelerinin Aktif İyon Teknolojisi ile çamaşırlar elektrostatik yüklerden arınarak cihazdan çıkar. Üstelik ütüleme kolaylığı sayesinde iş yükünüzün hafiflemesine de katkıda bulunur.

 


Geri Dön