30 / 04 / 2024

Vestel 9 Kg Kurutma Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel 9 Kg Kurutma Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Soğuk kış günlerinde çamaşırlarım  hemen kurusun diyenler için Vestel, 9 kilogram kapasiteye sahip, ısı pompalı özel karıştırıcı ve çift filtre tasarımlı üstün teknolojik özelliklere sahip kurutma makinesini tüketicisiyle buluşturuyor. 



Vestel 9 Kg Kurutma Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi
Havaların soğuması ile askıdaki kıyafetlerin kuruması saatler almaya başladı. Ev hanımları olumsuz hava koşullarından dolayı kurumakta zorlanan kıyafetleri için kurutma makinesi arayışı içine girdi. İşte bu arayış içinde olanlar için Vestel kurutma makinesi yenilikçi teknolojisiye sahip olmasıyla ilgi odağı haline geldi. İşte kurutma makinesi özellikleri ve fiyat listesi

Havalandırma

Vestel kurutma makinelerinde havalandırma programı yer alıyor. Temiz çamaşırlarınıza sinen yemek, sigara, is ya da dolap kokuları gibi pek çok istenmeyen koku üzerinde etkili olan bu program ile hızlıca havalanmış çamaşırlar elde etmenize yardımcı oluyor. 

Özel Karıştırıcı Tasarım

Özel karıştırıcı tasarıma sahip Vestel çamaşır kurutma makineleri özel karıştırıcılar, yumuşak geçişli özel tasarımı ve hacimli formu sayesinde kat izi yapmadan çamaşırların öne doğru itilerek dönüyor. Bu sayede çamaşırlar önde bulunan nem sensörüne doğru katlanmadan ulaşarak özenli bir şekilde kurutuluyor.

Çift Filtre Tasarımı

Çamaşır kurutma makinelerinde yer alan çift filtre tasarımı, çamaşırlarınızın çok daha temiz ve hijyenik bir şekilde kurumasına olanak sunuyor.  Bu sayede daha kolay ve hızlı lif temizliği sağlayan bu özellik, kurutma makinenizin temizliğini kolayca yapmanıza yardımcı oluyor.

Çevreci Makine

Kurutma makinelerinde kullanılan gazın çevre için minimum düzeyde tutulmasının önemini anlayan Vestel, bu sebeple yeni nesil R290 gazını kullanmayı tercih etmeye başladı. Böylece pek çok farklı markanın kullandığı R134 gazının GWP değeri 1430 iken, Vestel ise bu sayıyı yalnızca 3’te tutmayı başarıyor ve dğayı koruyabiliyor. 

Aktif İyon Teknolojisi

Vestel kurutma makinenizin Aktif İyon Teknolojisi ile çamaşırlarınız elektrostatik yüklerden arınarak makineden havalanmış bir şekilde çıkıyor. 
 

Peki Vestel kurutma makinesi kaç TL?


Geri Dön