02 / 05 / 2024

Veysel Eroğlu: Hevsel Bahçeleri imara açılamaz!

Veysel Eroğlu: Hevsel Bahçeleri imara açılamaz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır'a hizmette Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile yarıştıklarını anlatarak, bu kapsamda Diyarbakır'a 2 milyar 230 milyon liralık yatırım yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini vurguladı...





Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır'a hizmette Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile yarıştıklarını anlatarak, bu kapsamda Diyarbakır'a 2 milyar 230 milyon liralık yatırım yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini vurguladı.


Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır'da yürütülen projeleri tek tek takip ettiğine dikkati çeken Eroğlu, "Diyarbakır'a hizmet etmek ibadettir. Bakan Eker, Hevsel Bahçelerine su getirmemizi istediğinde su getirdik. Açılış için davet edildiğimde oraya su getirdiğim için benim adımı verdiklerini sanıp Veysel Bahçesi sandım. Bakan bana durumu izah ederek isminin Hevsel Bahçeleri olduğunu belirtti. O günden sonra bu bahçeler gönlümde yer etti. Merak etmesinler Diyarbakır'daki Hevsel Bahçelerini kesinlikle koruyacağız. Kesilen fidanların yerine ne gerekiyorsa yapacağız. Orası asla imara açılamaz" şeklinde konuştu.



AA


Geri Dön