28 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki: Altındağ Belediyesi'nin bütçesi çok güçlü!

Veysel Tiryaki: Altındağ Belediyesi'nin bütçesi çok güçlü!

Veysel Tiryaki Ankra Altındağ'da uyguladığı değişim yönetimi modelini, kentsel dönüşüm çalışmaların,. Altındağ genelinde uyguladıkları kültürel ve sosyal çalışmaları da fotoğraflar eşliğinde Cuma Konferansları'nda katılımcılarla paylaştı.



ALTINDAĞL1 vatandaşların hayatlarını değiştirecek projelere imza atan ve uyguladığı başarılı politikalarla yaşam kalitesini artıran Altındağ Belediye Başkam Veysel Tiryaki, sık sık davet edildiği toplantılarda, çalışmalarını ve deneyimlerini anlatıyor. Kısa adı ADAM Vakfı olan  Ankara  Düşünce ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Cuma Konferansları "na davet eden Başkan Tiryaki, "Kent ve Yerel Yönetimler" konulu sunumunda, çalışmalarını katılımcılara aktardı. 

Altındağ'ın ekonomisi güdü Tiryaki, yerel idarelerin kurumsal yapıya ve iyi bir yöneticiye sahip olmalan gerektiğinin altını çizdi. 

Günümüzde yerel yönetimlerin içinde bulunduğu durum hakkında bilgi veren Başkan Tiryaki, "Türkiye'de ne yazık ki belediyeler, personel maaşı ve cari giderlerini ödedikten sonra yatınma ayıracak kaynak bulamıyorlar. Yılsonunda görüyoruz ki bütçelerinin yüzde 5'ini, yüzde 10'unu bile yatınma harcayamayan belediyeler var. Biz Altındağ Belediyesi olarak bütçemizin neredeyse yansını yatırıma harcıyoruz" diyerek Altındağ Belediyesi'nin ekonomisi çok güçlü ve iyi yönetilen bir belediye olduğunun vurguladı.  

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bütçesini iyi yönetemeyen belediyelerin başarılı olamayacaklarını belirterek, gelirlerin hangi yatırımlara harcanacağının planlanması gerektiğini söyledi.  iyi yönetemeyen belediyelerin başarılı olamayacaklarını belirten Başkan Tiryakı, yılsonu itibari ile gelecek yıl ne kadar gelir elde edileceği ve bu paranın hangi zamanda hangi yatırımlara harcanacağının planlanması gerektiğini belirtti.  Toplantıda çoğunluğu akademisyen ve üniversite öğrencisi olan bir kitleye hitap eden Başkan Tiryakı. Altındağ'da uyguladığı deglslm yönetimi modelini, kentsel dönüşüm çalışmalarını. Altındağ genelinde uyguladıkları kültürel ve sosyal çalışmaları da fotoğraflar esliğinde katılımcılarla paylaştı Tiryaki'nln slayt ve fotoğraflar esliğinde gerçekleştirdiği sunumu ilgiyle izleyen katılımcılar Başkanı tebrik etti 


Star Ankara


Geri Dön