29 / 04 / 2024

Viatrans Quasar markasını dünyaya taşımaya hazırlanıyor!

Viatrans Quasar markasını dünyaya taşımaya hazırlanıyor!

Viatrans A.Ş. Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, Mecidiyeköy’de eski Likör fabrikası üzerinde hayat geçirdikleri Quasar markasını önce İstanbul’un merkezi lokasyonlarına sonra da dünyaya taşıyacaklarını söyledi…



Viatrans A.Ş. Meydanbey Ortak Girişimi, Quasar İstanbul projesinde lüks otel ve rezidans zinciri Fairmont Hotels ile bir anlaşma yaptı. Anlaşma çerçevesinde Quasar sakinleri dünyanın 71 farklı ülkesinde Fairmont Hotels’in ayrıcalıklarından faydalanabilecekler. Ayrıca rezidans ve ofis sakinleri dairelerini diğer ülkelerdeki Fairmont sakinlerine kiraya vererek karlı bir yatırım yapabilme fırsatı yakalayacaklar. 


 Viatrans Quasar markasını dünyaya taşımaya hazırlanıyor!


Quasar İstanbul Kültür Sanat Çadırı’nda düzenlenen toplantıda konuşat Viatrans A.Ş. Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, Quasar İstanbul ile dünyanın ilk metalüks projesini hayata geçirdiklerini söyledi. 


Quasar markası Türkiye sınırlarını aşacak

Quasar markasını tüm dünyaya taşıyacaklarının altını çizen Haydar Özkan, “Metalüks demek lüksün daha da ötesinde demek. Biz Quasar İstanbul projemiz ile dünyanın ilk metalüks projesini hayata geçiriyoruz. Quasar markasını Türkiye sınırlarına taşıyacağız. İstanbul’da merkezi lokasyonlarda olacağız ama aynı zamanda dünyaya da Quasar vizyonunu taşıyacağız. Ve bunu 2025 yılına kadar başarmış olacağız”dedi. 


Viatrans-Fairmort Hotel işbirliğinin detaylarını öğrenmek için tıklayınız


Quasar İstanbul, Fairmont Hotels ile işbirliği yaptı! 1. bölüm videosu için tıklayın...


Quasar İstanbul, Fairmont Hotels ile işbirliği yaptı! 2. bölüm videosu için tıklayın...


Quasar İstanbul, Fairmont Hotels ile işbirliği yaptı! 3. bölüm videosu için tıklayın...


Haydar Özkan Quasar İstanbul Fairmont Hotels işbirliğini anlatıyor! İzlemek için tıklayın...



Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön