03 / 05 / 2024

Victorinox gurme kesme tahtası kaç TL? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Victorinox gurme kesme tahtası kaç TL? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Victorinox gurme kesme tahtası mutfakta hazırlık sürecini pratik ve keyifli hale getiriyor. Peki Victorinox gurme kesme tahtası ne kadara satılıyor? İşte Victorinox gurme kesme tahtası 15 Aralık 2022 fiyat listesi...



Pratik kullanımıyla yemek hazırlık sürecini konforlu hale getiren kesme tahtaları mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Bıçak dostu kesme tahtaları ile fark yaratan Victorinox, şık ve sürdürülebilir Gourmet serisi kesme tahtası ile günlük mutfak işlerini daha keyifli hale getiriyor.

Kağıt kompozit malzemeden hazırlanmış yeni nesil Victorinox Gurme kesme tahtası, zarif ve ince olmasına rağmen dayanıklılığı ile öne çıkıyor. Bıçak dostu bir yüzey ve 175°C/350°F ısı direncine sahip olan kesme tahtası, yemek hazırlığında doğramadan akşam servisine çok yönlü kullanım alanına sahip. Kullanışlı meyve-sebze suyu oluğu ise temiz çalışmayı  kolaylaştırıyor.

Victorinox gurme kesme tahtası kaç TL? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hem fonksiyonel hem şık kullanım sunuyor!

Sıcak, sabunlu suyla veya bulaşık makinesinde yıkanabilen kesme tahtası pastadan, ete kadar her tür yiyeceği kesmek için ideal. Kullanışlı meyve-sebze suyu oluğu, şık iki renkli tasarımı ve lekelere karşı dayanıklılığıyla hem fonksiyonel hem görsel anlamda fark yaratıyor.

Victorinox tahta cilası ile ömrünü uzatın!

Bıçak izleri bir kesme tahtasının kullanım ömrünün normal bir parçası olsa da, yüzeyi korumak için alınabilecek önlemler mevcut. Yüzeyi ince, 220’lik zımpara kâğıdı ile Victorinox Gurme kesme tahtasını hafifçe zımparalamak, pürüzsüz bir yüzey oluşturmayı sağlıyor. Zımparalamadan sonra tahtaya Victorinox Koruyucu Tahta Cilası veya yağ sürmek kullanım ömrünü uzatıyor.

Peki Victorinox gurme kesme tahtasının fiyatı ne kadar? Victorinox gurme kesme tahtası kaç TL'ye satılıyor. İşte Victorinox gurme kesme tahtası 15 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön