29 / 04 / 2024

Vitra 3 kadın 3 çağ teması ile tarzı keşfettiriyor!

Vitra 3 kadın 3 çağ teması ile tarzı keşfettiriyor!

VitrA Güzellik Çağı karoları zamanın ötesinde bir asaleti; VitrA Gizem Çağı karoları farklılığıyla göz kamaştıran çarpıcı estetiği; VitrA Masumiyet Çağı karoları ise doğal dokulardan gelen saflığıyla huzur veren doğayı yansıtıyor...



VitrA Güzellik Çağı karolarından Celebration, İspanya’nın Santa Magdalena de Pulpis bölgesinden çıkarılan değerli bir mermer olan Pulpis’i mekanlara taşıyor. Zarif damar yapısıyla dünyada en çok talep edilen mermer çeşitlerinin başında gelen Pulpis, VitrA’nın ReaLook teknolojisi sayesinde, kahve-vizon arasındaki orijinal rengine uygun, gerçeği kadar zengin ve doğal haliyle, karolarda hayat buluyor. Çizgili ve geometrik desenli dekorlar, krem renkli mermer çeşidiyle bir arada kullanılabiliyor. Antrasit renk seçeneği de bulunan serinin 3 boyutlu rölyefli dekorları, modern bir anlatımla duvarlarda hareketlilik sağlıyor.


Duvarlardaki Işıltı

VitrA Masumiyet Çağı karolarından Concrete, son yıllarda popüler hale gelen “çimento görünümlü” ve “hafif ışıltılı” yüzeyler yaratıyor. Serideki altın pırıltılı dekorlar ikili pano olarak da kullanılabiliyor. Daha dinamik bir mekan yaratmak isteyenler, duvar kağıdı etkisi yaratan soyut dekorları tercih ediyor.


Hareketli Duvarlar


VitrA Gizem Çağı karolarından Blast, modern damar yapısıyla, mermer, doğal taş ve ahşap dokuların tek bir yüzeyde birleştiği hissini uyandırıyor. Gelecek nesil mermer olarak adlandırılan modern damar yapısına sahip Blast, ReaLook teknolojisinin sağladığı zengin dokusuyla hareketli yüzeyler yaratıyor. Dalgalı üç boyutlu dekoru ve saten yüzeyiyle Blast, mat porselen yer karolarıyla bir arada kullanılabiliyor.



Geri Dön