03 / 05 / 2024

VitrA 3 Kadın 3 Çağ temalı 2013 karo koleksiyonunu tanıttı!

VitrA 3 Kadın 3 Çağ temalı 2013 karo koleksiyonunu tanıttı!

VitrA’nın “3 Kadın 3 Çağ” temasıyla hazırladığı 2013 karo koleksiyonu, ışıltılı desenler, pastel renkler ve büyük ebat kullanımıyla duvarlarda yeni bir çağ başlatıyor...




VitrA’nın “3 Kadın 3 Çağ” temasıyla hazırladığı 2013 karo koleksiyonu, ışıltılı desenler, pastel renkler ve büyük ebat kullanımıyla duvarlarda yeni bir çağ başlatıyor. VitrA Güzellik Çağı karoları zamanın ötesinde bir asaleti; VitrA Gizem Çağı karoları farklılığıyla göz kamaştıran çarpıcı estetiği; VitrA Masumiyet Çağı karoları ise doğal dokulardan gelen saflığıyla huzur veren doğayı yansıtıyor. 


Fransız Porseleninin Zarafeti


Geçmişten gelen değerlere bağlı ve modern çağın güzelliklerini keşfetmeye açık kadınlar, VitrA Güzellik Çağı karolarını tercih ediyor. Koleksiyondaki beyaz Vichy karolar, Fransız porseleninin zarafetini, ince detaylı rölyefler eşliğinde duvarlara yansıtıyor. Dekorasyonda keyif verici, aydınlık ve modern bir tarz yaratan beyaz duvar karolarının arasına, bronz bordürler döşenerek mekanda hareketlilik yaratılabiliyor. VitrA’nın Vichy karo serisi, yalnız banyolarda değil, iç mekanlarda da kullanılabiliyor.


Orkidenin Gizemi

Bağımsızlığına düşkün, sıradışı ve cesur kadınlar, farklılığı, VitrA Gizem Çağı karolarında buluyor. Koleksiyondaki Deep Forest karolar, Uzakdoğu’nun gizemli çiçeği orkideyle, banyo duvarlarında zarif ve ışıltılı bir iz bırakıyor. Pano şeklinde döşenen parlak yüzeyli karoların simli ve çizgili versiyonlarıyla, farklı kombinasyonlar yaratılabiliyor. VitrA’nın beyaz ve krem renkleri bulunan Deep Forest karo serisi, banyolarda duvar kağıdı görünümü yaratıyor. 


Doğanın Sakinleştirici Etkisi


Doğadan ilham alan kadınlar, doğal uyumun en şık yorumunu, VitrA Masumiyet Çağı karolarında keşfediyor. Koleksiyondaki Woodbox karolar, gökyüzü,deniz, kum ve çakıl taşı renklerini çiçekli dekorlarla birleştirerek, doğanın sakinleştirici etkisini duvarlara taşıyor. Yazlık evlerde kullanılan ahşap mobilyalardan esinlenilen seri, pastel renklerde boyanmış ahşapların dinlendirici etkisini sunuyor. VitrA’nın mavi, beyaz, gri, krem ve bej renk alternatiflerine sahip Woodbox karo serisi, mat yüzeyiyle duvar kağıdı görünümü yaratıyor.

 


Geri Dön