26 / 07 / 2024

vitra yeni koleksiyon

vitra yeni koleksiyon

VitrA’nın “3 Kadın 3 Çağ” temasıyla hazırladığı 2013 karo koleksiyonu, ışıltılı desenler, pastel renkler ve büyük ebat kullanımıyla duvarlarda yeni bir çağ başlatıyor...

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Porland'dan yeni koleksiyon; Danshari... 19 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Porland Danshari koleksiyonu, Forest, Sky ve Earth adlı üç seriden oluşuyor. Peki bu koleksiyonun fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

VitrA üretim kapasitesini yüzde 20 artıracak!

Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının % 50’sinden fazlasını gerçekleştiren VitrA, üretim kapasitesini % 20 artıracak. Yeni yatırımla, yıllık seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesi altı milyon adede çıkarken, 500 kişiye daha istihdam sağlanacak.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Koleksiyon yeni Ankara Merkezi'ni açtı!

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

vitra yeni koleksiyon Haberi

vitra yeni koleksiyon


VitrA’nın “3 Kadın 3 Çağ” temasıyla hazırladığı 2013 karo koleksiyonu, ışıltılı desenler, pastel renkler ve büyük ebat kullanımıyla duvarlarda yeni bir çağ başlatıyor. VitrA Güzellik Çağı karoları zamanın ötesinde bir asaleti; VitrA Gizem Çağı karoları farklılığıyla göz kamaştıran çarpıcı estetiği; VitrA Masumiyet Çağı karoları ise doğal dokulardan gelen saflığıyla huzur veren doğayı yansıtıyor. 


Fransız Porseleninin Zarafeti


Geçmişten gelen değerlere bağlı ve modern çağın güzelliklerini keşfetmeye açık kadınlar, VitrA Güzellik Çağı karolarını tercih ediyor. Koleksiyondaki beyaz Vichy karolar, Fransız porseleninin zarafetini, ince detaylı rölyefler eşliğinde duvarlara yansıtıyor. Dekorasyonda keyif verici, aydınlık ve modern bir tarz yaratan beyaz duvar karolarının arasına, bronz bordürler döşenerek mekanda hareketlilik yaratılabiliyor. VitrA’nın Vichy karo serisi, yalnız banyolarda değil, iç mekanlarda da kullanılabiliyor.


Orkidenin Gizemi

Bağımsızlığına düşkün, sıradışı ve cesur...