06 / 05 / 2024

Viva Bahriya ve Porto Arabia projelerinde Grohe kullanılıyor!

Viva Bahriya ve Porto Arabia projelerinde Grohe kullanılıyor!

Katar’daki “The Pearl” yerleşim alanında yer alan “Viva Bahriya” ve “Porto Arabia” projelerinde Grohe’nin Ondus serisi ile Grohe Allure ve Grohe Atrio koleksiyonları kullanılıyor




Dünyanın önde gelen seçkin sıhhı tesisat üreticisi GROHE, Katar’da lüks konutlarıyla büyük ilgi gören  ‘The Pearl’ yerleşim alanındaki iki prestijli projeyi daha  kazandı. Arap Riviera’sı olarak anılan beş yıldızlı “Pearl” de yer alan Fas tipi kır evi ve apartmanlarıyla mimari açıdan Magrip’ten esintiler taşıyan “Viva Bahriya” ve marina çevresindeki Riviera benzeri ahşap platformlar boyunca uzanan zarif konut kuleleri “Porto Arabia” projelerinde Grohe ürünleri kullanılacak.


Grohe Katar ve Kuveyt Proje İletişim Müdürü Maguy Makhoul, “Bu Grohe için çok gurur verici bir gelişme. Pearl’deki  iki seçkin projeyi bir değil iki ürünümüzle donatmak üzere seçildik. Tedarik edilen GROHE ürünlerinin tümü sadece ayrıcalıklı tasarımlarıyla değil, eşi benzeri olmayan GROHE tarzıyla da öne çıkıyor” dedi. 


Taviz vermeyen kalitesi ve son derece sofistike tasarımları nedeniyle seçilen Grohe ürünlerinden Ondus serisi  Viva Bahriya projesinde mükemmellik sunarken, Porto Arabia’nın iki ayrı kulesinde GROHE Allure ve GROHE Atrio koleksiyonları da dâhil olmak üzere farklı GROHE bataryaları kullanılıyor.


GROHE, daha önce de bölgede Qanat Quartier ve Madinat Centrale  projelerine ürünleriyle kalite, tasarım ve yüksek teknolojisiyle katkıda bulunmuştu. 


GROHE Hakkında:


Grohe AG Avrupa’nın en büyük sıhhi tesisat donanımı sağlayıcısıdır ve yaklaşık yüzde sekiz pazar payıyla dünyanın lider sıhhi tesisat donanımı sağlayıcıları arasındadır. Sıhhi tesisat ürünleri ve sistemleri için küresel bir marka olarak, GROHE kalite, tasarım, teknoloji ve sürdürülebilirlik açısından standartları belirler ve kusursuz şekilde su sağlar.


Şirket Hemer’deki merkezi ve Düsseldorf’taki Kurumsal Merkezi ile şu anda dünya çapında yaklaşık 5.400 kişi istihdam etmektedir (ticari ve sözleşme sektörlerindeki 2400 kişi dâhil). Tesisat ve yıkama sistemleri 980 milyon Euro satış geliri yaratmıştır.

 

GROHE’nin altı üretim fabrikası bulunmaktadır. Bunlardan üçü Almanya dışında, Portekiz, Tayland ve Kanada’da yer alır. Şirket şu anda satışlarının yüzde 80’ini Almanya dışında yapmaktadır.


Bir kamu ihalesi teklifinin başarıyla tamamlanmasının ardından, Temmuz 2011’den beri Grohe Çin pazarı lideri Joyou’nun çoğunluk hissesini elinde bulundurmaktadır. GROHE alt kuruluşu Joyou Grohe Holding AG’nin %57,2 hissesi vardır.



Geri Dön