26 / 05 / 2024

Grohe Katar ve Kuveyt Proje İletişim Müdürü Maguy Makhoul

Grohe Katar ve Kuveyt Proje İletişim Müdürü Maguy Makhoul

Katar’daki “The Pearl” yerleşim alanında yer alan “Viva Bahriya” ve “Porto Arabia” projelerinde Grohe’nin Ondus serisi ile Grohe Allure ve Grohe Atrio koleksiyonları kullanılıyor

Diplomasi faaliyetleri küresel piyasalarda umut oldu! Yatırımcılar az da olsa sakinleşti!

İsrail, kuzey sınırında Hizbullah ile çatışmaya başlarken, ABD Dışişleri Bakanı Blinken bir kez daha ülkeye gidiyor. ABD, Katar ve Çin ile temasa geçerken, diplomatik adımlardaki hareketlilik geçen hafta güvenli limanlara yönelen yatırımcıları sakinleştirdi. 

Kısmet adeta ayaklarına geldi! Doğal gaz krizinden en çok onlar kazandı!

Geçtiğimiz yıl Avrupa'da yaşanan doğal gaz krizinden Cezayir, Katar ve Mısır siyasi ve ekonomik olarak kar elde ederken, Libya’nın ise içerde yaşadığı siyasi bölünme nedeniyle bu fırsatı değerlendiremediği ortaya çıktı.

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye'ye ilgisi tam gaz! Katar ve BAE vatandaşlarının gayrimenkul alımları katlandı!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu üyesi Orhan Sümer, Katar ve Arap Emirlikleri vatandaşlarının Türkiye’ye gayrimenkulde yoğun ilgisi olduğunu belirtti.

Dolarla ilgili bomba Eylül iddiası! 'Bu rakamların artık esamesi okunmayacak göreceksiniz' açıklaması

Dolar yazı nasıl geçirecek, Eylül'de dolar kurunda beklenen gelişmeler ne, sıcak paraya ihtiyacı olan Türkiye önümüzdeki günlerde Katar ve Suudi Arabistan ile SWAP anlaşması imzalayacak. Öte yandan Türkiye'ye Ağustos'ta ciddi miktarda dolar gireceği iddia edilmişti.

Kripto paraları yasaklayan ülke sayısı artıyor!

Kongre Hukuk Kütüphanesi Küresel Hukuk Araştırmaları Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir rapora göre, 50 ülke daha kripto paraları yasakladı. Rapora göre, Cezayir, Bangladeş, Çin, Mısır, Irak, Fas, Nepal, Katar ve Tunus kripto paralara yasak getiren ülkelerden.

Kanal İstanbul projesinde Çin ve Katar ayrıntısı!

Çin'in, Kanal İstanbul projesinin kendilerine verilmesi karşılığında Türkiye'ye 30 milyar dolar teklif ettiği ve Türkiye'ye 65 milyar dolar yatırım vaadinde bulundukları iddia edilmişti. Aynı zamanda Katar'da projeye karşı oldukça ilgili. Peki ülkelerin Kanal İstanbul'a olan ilgileri neden?

Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 şube açıyor!

D-ream çatısı altındaki Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 yeni şube açacak.

Katar Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Katar Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Katar tarafından kuruldu.

Katar Kızılayı ve AFAD, Amran Konut Köyü'nde 2. etabı tamamladı!

Katar Kızılayı ve AFAD’ın Fırat Kalkanı bölgesindeki işbirliği meyvelerini vermeye devam ediyor. “Amran Konut Köyü” adı verilen “Crescent Residential City” projesinin ikinci etabı tamamladı.

Katar ve Türkiye arasında 'kentsel dönüşüm' anlaşması!

Katar ve Türkiye arasında ‘Şehircilik İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Buna göre iki ülke ortaklaşa kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilecek.

A-S Investment, 2020'de Katar ve Irak'a açılacak! 

Yatırım danışmanlığı şirketi olarak kurulan A-S Investment, 2020’de büyüme hedefinin minimum yüzde 5 ve üzeri olarak belirledi. A-S Investment Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, 2020 yılında Katar ve Irak'a da açılacaklarını belirtti...

Türkiye ve Katar arasında çevre ve şehircilik görüşmesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 25. Taraflar Konferansı'nda (COP25) Katar Belediye ve Çevre Bakanı Al Subaie ile bir araya geldi.

Katar Gazze'de rehabilitasyon ve protez hastanesi açtı!

Katar Gazze'de bir rehabilitasyon ve protez hastanesi açtı.Katar Kalkınma Fonu Müdürü Halife el-Kuvari hastanenin yüz yatak kapasitesine sahip olduğunu açıklayarak hastanenin, dünya standartlarında rehabilitasyon, fizyoterapi, protez ve işitme bölümüne sahip olduğunu anlattı.

Grohe Katar ve Kuveyt Proje İletişim Müdürü Maguy Makhoul Haberi

Grohe Katar ve Kuveyt Proje İletişim Müdürü Maguy Makhoul


Dünyanın önde gelen seçkin sıhhı tesisat üreticisi GROHE, Katar’da lüks konutlarıyla büyük ilgi gören  ‘The Pearl’ yerleşim alanındaki iki prestijli projeyi daha  kazandı. Arap Riviera’sı olarak anılan beş yıldızlı “Pearl” de yer alan Fas tipi kır evi ve apartmanlarıyla mimari açıdan Magrip’ten esintiler taşıyan “Viva Bahriya” ve marina çevresindeki Riviera benzeri ahşap platformlar boyunca uzanan zarif konut kuleleri “Porto Arabia” projelerinde Grohe ürünleri kullanılacak.


Grohe Katar ve Kuveyt Proje İletişim Müdürü Maguy Makhoul, “Bu Grohe için çok gurur verici bir gelişme. Pearl’deki  iki seçkin projeyi bir değil iki ürünümüzle donatmak üzere seçildik. Tedarik edilen GROHE ürünlerinin tümü sadece ayrıcalıklı tasarımlarıyla değil, eşi benzeri olmayan GROHE tarzıyla da öne çıkıyor” dedi. 


Taviz vermeyen kalitesi ve son derece sofistike tasarımları nedeniyle seçilen Grohe...