20 / 05 / 2024

Vivo, giriş segmenti telefonu Vivo Y27 5G'yi sessiz sedasız sahneye çıkardı!

Vivo, giriş segmenti telefonu Vivo Y27 5G'yi sessiz sedasız sahneye çıkardı!

Son yıllarda akıllı telefon pazarında yükseliş trendine giren Vivo, giriş-orta segment kataloğuna yeni bir model ekledi. Şirket, hiçbir tanıtım yapmadan Y27 5G modelini piyasaya sürdü. Vivo Y27 5G, sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor.



Vivo Y27 5G, özçekimler için 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir ön kamera barındırırken, arka kısmında iki kamera bulunuyor. Ana kamera olarak 50 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir sensör kullanılırken, 2 Megapiksel derinlik sensörü de portre fotoğraflarında daha iyi sonuçlar elde etmeyi sağlıyor.

Telefon, Android 13 tabanlı Funtouch OS 13 işletim sistemiyle çalışıyor ve güçlü bir 5.000 mAh batarya kapasitesine sahip. Ayrıca 15 W hızlı şarj desteği sayesinde telefonunuzu daha kısa sürede şarj edebilir ve uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz.

Vivo Y27 5G, güvenlik özellikleri arasında güç düğmesine yerleştirilen bir parmak izi okuyucusuna sahip. Ayrıca 5G, Wi-Fi, Bluetooth 5.1 ve NFC gibi bağlantı seçenekleri sunarak kullanıcılara geniş bir bağlantı ağı sağlıyor.

Vivo Y27 5G'nin fiyatı henüz açıklanmadı, ancak sektör analistleri tarafından yapılan tahminlere göre uygun bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Vivo Y27 5G'nin kullanıcılarla buluşması için heyecanla bekleniyor.

Honor Magic V2: İleri katlanabilir telefon teknolojisi!
Giriş seviyesi akıllı telefon Xiaomi Redmi 10C, A101'de!
TECNO SPARK 10 Pro Türkiye sularına girdi: Fiyatını ve özelliklerini duyan inanamadı!
Nothing Phone (2) sahneye çıktı, görenin aklı çıktı! İşte fiyatı...

Geri Dön