06 / 05 / 2024

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu: Vivo X Fold sahne ışıkları altında!

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu: Vivo X Fold sahne ışıkları altında!

Geçen yıl Vivo X Fold ile katlanır ekranlı telefon pazarına giriş yapan Çinli üretici, yeni modelle güvenini artırmaya hazırlanıyor. 



Vivo X Fold 2'nin batarya kapasitesi de selefinden daha büyük olacak. 4800 mAh kapasiteli batarya, 200 mAh'lik bir artışla en büyük bataryaya sahip katlanabilir akıllı telefonlar arasına girecek. Ayrıca Vivo X Fold 2, 120W'a kadar hızlı şarj desteği sunacak. Bu konuda en büyük rakibi olan Samsung Galaxy Z Fold 4 ise 25W şarj desteğine sahip.

İlk katlanabilir ekranlı telefon modelini sadece Çin sınırları içerisinde sunan Vivo, ikinci modeli olan Vivo X Fold 2'yi ise global pazara çıkarıp çıkarmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapmadı. Ancak Vivo X Fold 2'nin performansıyla dünya çapında daha fazla ilgi çekebileceği tahmin ediliyor.

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu: Vivo X Fold sahne ışıkları altında!Son dönemde çıkardığı akıllı telefonlarla adından söz ettiren Vivo, yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonuyla da kullanıcıların beğenisini kazanmayı hedefliyor. Vivo X Fold 2'nin diğer özellikleri henüz açıklanmadı, ancak selefi Vivo X Fold gibi etkileyici bir kamera performansı sunması bekleniyor.

Vivo X Fold 2'nin ne zaman piyasaya çıkacağı ve fiyatı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak pazardaki diğer katlanabilir telefonlar göz önüne alındığında, Vivo X Fold 2'nin fiyatının yüksek olması muhtemel. Yine de, Vivo'nun uygun fiyatlı modelleriyle de tanındığı göz önüne alınırsa, belki de sürpriz bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkabilir.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mart müjdesi! Şimdi başvuran anında şak diye 3.336 TL parayı kapacak!
Doların haftaya geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Analistler açıkladı, acilen bakın!
Gram altın 1.900 lira birden artacak! Şimdi alıp yastık altına koyun, kanat takıp uçacak! Hemen bakmayan, bin pişman!

Geri Dön