18 / 05 / 2024

Vodafone telefon hattına sahip olanlar en az 85 TL oluyor! İşte beklenen açıklama!

Vodafone telefon hattına sahip olanlar en az 85 TL oluyor! İşte beklenen açıklama!

Vodafone, müşterilerine yönelik özel bir kampanya başlattı. Yeni kampanya ile hat sahiplerine avantajlı fırsat sunulacak. Vodafone, müşterilerinin parasının değerini bilerek, onlara daha fazla değer katmak için çalışıyor.



Vodafone telefon hattına sahip olanlar en az 85 TL oluyor! İşte beklenen açıklama!

Kampanyanın detayları

Kampanya kapsamında, Vodafone'a numarasını taşıyan ya da yeni hat alan müşterilere özel fiyatlar sunuluyor. Kampanya detaylarına Vodafone mağazaları veya yanımda uygulaması üzerinden kolayca ulaşılabilir. Yanımda uygulamasının "Bana Ne Var" seçeneği ise müşterilere özel fırsatları keşfetme imkânı sunuyor.

Vodafone, müşteri hizmetlerini geliştirmek amacıyla yapay zekâ sistemlerini de kullanıyor. Müşterilerin ihtiyaçlarına uygun paketleri belirlemek için kullanılan sistem, müşterilere 4 adet soru soruyor. Cevaplar analiz edilerek, en uygun paketler müşterilere sunuluyor. Böylece, müşteriler istedikleri hizmetleri en uygun fiyatlarla elde edebiliyorlar. Kampanya dahilinde sunulan avantajlı paketler ise 85 TL'den başlıyor.

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya inanılmaz indirim ve Samsung Galaxy Watch hediye! Stoklarla sınırlı!

İstanbulkart sahipleri acilen baksın! Müjde resmen verildi, 100 TL geri ödeme!

Halkbank'tan 18-55 yaş arası kadınlar için bomba kampanya! Kampanya detay ve şartlar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön