02 / 05 / 2024

Volkswagen fiyatlar zamlandı! Volkswagen T-Cross 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Volkswagen fiyatlar zamlandı! Volkswagen T-Cross 23 Ekim 2022 fiyat listesi

T-Cross, günlük yolculuklardan tutun uzun yol planlarınıza kadar her türlü ihtiyacınıza uyum sağlayabilen modülerliği ve fonksiyonelliği, havalı Crossover tasarımıyla birlikte taşır. Ekimde yeni zamlarla birlikte sunulan T-Cross fiyatlarını haberimizde listeledik.



Volkswagen T-Cross, dik arka cama sahip klasik bir Crossover tasarımının ne kadar güçlü ve sportif olabileceğinin adeta kanıtıdır. Ön bölüm tasarımı, geniş hava girişlerine kusursuz bir şekilde entegre olmuş LED Performance farlar ve de krom çerçevelerle vurgulanmış karakteristik sis farlarıyla güçlü bir duruşa sahiptir. Ön çamurluklardan başlayarak modelin boydan boya kat eden, keskin açılara sahip omuz geçişi sportif görünümü destekler. 

Adaptif Hız Sabitleyici ACC, önceden ayarladığınız hız limitini geçmenizi önler ve de önünüzde seyreden araçla aranızdaki mesafeyi korumanıza yardımcı olur. Böylece dur-kalk trafikte ilerlerken T-Cross modeli, tamamen otomatik olarak fren yapıp öndeki aracın arkasında durur ve bu araç ilerlemeye başladığında da yine otomatik olarak yeniden hareket etmeye başlar (Çift Kavramalı Şanzıman DSG).

Volkswagen T-Cross 110 PS güç ve 200 Nm tork yaratan 3 silindirli 1.0 litre TSI motorla satılmaktadır. 6 ileri manuel veya 7 ileri DSG şanzımanlı versiyonları bulunmaktadır.

Manuel şanzımanlı Volkswagen T-Cross şehir içi 5,7-6,0 litre, şehir dışı 3,8-4,9 litre, ortalama 4,4-5,4 litre yakıt tüketmektedir. Maksimum hızı ortalama 189 km/s olup, 0’dan 100 km’ye 10,8 saniyede çıkmaktadır.

DSG şanzımanlı Volkswagen T-Cross şehir içi 5,9-6,2 litre, şehir dışı 4,0-4,8 litre, ortalama 4,7-5,3 litre yakıt tüketmektedir. Maksimum hızı ortalama 189 km/s olup, 0’dan 100 km’ye 11,3 saniyede çıkmaktadır.

 


Geri Dön