29 / 04 / 2024

Volkswagen'den indirim açıklaması! Volkswagen Polo modelinde 100.000 Türk Lirası indirim yapacak

Volkswagen'den indirim açıklaması! Volkswagen Polo modelinde 100.000 Türk Lirası indirim yapacak

Bakanlık tarafından alınan tedbirler kapsamında piyasaya sürülen sıfır araçlar ile ilgili bayilerde yeni kampanyalar sırası ile geliyor. Markaları, sıfır araç piyasasında indirim yapıyorlar. Volkswagen hangi modelinde 100.800 TL indirim yapıyor. İşte haberin ayrıntıları...



Son yıllarda hızla artış gösteren otomobil fiyatlarında yeni kampanyalar başladı. Dolar kurundaki yükseliş ve çip krizinin ardından hızla artan araç rakamları yeniden düşmeye başladı. Ticaret Bakanlığı tarafından alınan kararlar kapsamında, Volkswagen'den yeni bir indirim yapacağını duyurdu.

VOLKSWAGEN'DE İNDİRİM FIRSATI

Yıl başından itibaren artan döviz kuru araç fiyatlarına yansımaya devam etmekte. Öte yandan, faiz oranlarının yükselmesi, sıfır araç taleplerini de düşürdü. Piyasada alınan kararlar doğrultusunda sıfır otomobil dünyasında stok durumu kalktı. Hızla yükselen sıfır otomobil fiyatları hızla inmeye başladı. Arka arkaya yapılan indirim kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Sıfır araç sahibi olmak isteyenlere Volkswagen'den yeni bir haber geldi. Volkswagen Polo modelinde indirim yapacağını belirtti. En sevilen modellerden birisi olan Polo indirim müjdesi ile birlikte 100.800 Türk Lirası daha indirimli satılıyor.

Volkswagen den indirim açıklaması! Volkswagen Polo modelinde 100.000 Türk Lirası indirim yapacak

100.800 TL'LİK İNDİRİM YAPILACAK

Otomobil piyasasında her ay güncellenen sıfır otomobil rakamlarında Volkswagen Polo fiyatları açıklandı. Ekim ayında 1.023.600 Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlara satılan Volkswagen Polo, kasım ayında yapacağı indirimi açıkladı. Firma tarafından alınan karar sonrasında motor ve vites değiştirilerek fiyatlara yansıtıldı. Buna göre, güncellemenin üzerine yeni fiyatı 922.800 Türk Lirası'na geriledi.

İNDİRİMLİ FİYATLARI VE ÖZELLİKLERİ

karar.com'da yer alan bilgilere göre; Volkswagen Polo modelinin en ucuz paketinde 1.0 litrelik 80 hp güç üreten bir motor yer alıyor. Manuel vitesin beraberinde performans olarak tutulan Polo, özellikleri ve şık tasarımı ile ön plana çıkıyor. Polo, emsallerine göre daha fazla dikkat çekmesinin ardından, bir diğer Volkswagen modeli olan Golf'e benzediği görülüyor. Volkswagen Polo'nun indirimli fiyatları ise şöyle;

1.0 80 PS Manuel Impression Fiyatı: 922.800,00 Türk Lirası.
1.0 TSI 95 PS Manuel Life Fiyatı: 1.023.600,00 Türk Lirası.
1.0 TSI 95 PS DSG Life Fiyatı: 1.104.800,00 Türk Lirası.
1.0 TSI 95 PS DSG Style Fiyatı: 1.275.300,00 Türk Lirası.

Sıfır otomobilde kampanya dönemi başladı! İşte marka marka tüm detaylar...

400 bin TL’nin altında araçlar nelerdir? Uygun fiyatlı ikinci el araç listesi

Bir devrin sonu: Volkswagen efsane modelinin üretimini durdurdu! 


Geri Dön