01 / 05 / 2024

Volkswagen Tiguan Allspace 94 bin TL'ye yakın zamlandı! İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen Tiguan Allspace 94 bin TL'ye yakın zamlandı! İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen Tiguan Allspace, 2022 Aralık ayı fiyat listesi açıklandı.. İşte Volkswagen Tiguan Allspace 15 Aralık 2022 fiyat listesi...



Tiguan Allspace’in, Tiguan’dan 22 cm daha uzun olan gövdesi ona güçlü ve ağırbaşlı bir görüntü kazandırıyor ve ayrıca rahat ve keyifli yolculukların yanında geniş bir bagaj hacmi de sunuyor. Üstelik Tiguan Allspace'te sunulan üçüncü koltuk sırası,  yedi kişiye kadar geniş aileler için oldukça fayda sağlıyor.

Tiguan Allspace'in ultra yüksek teknolojili ve yapay zeka algoritmalarıyla yönetilen IQ.LIGHT – LED Matrix farları aktif sürüş güvenliğini en üst düzeye çıkarıyor. Sistem donanımında bulunan bağımsız LED modüller, sürüş, hava ve yol durumuna göre bağımsız bir şekilde kendisini ayarlayabiliyor ya da Dinamik Uzun Far Asistanı "Dynamic Light Assist" ile birleştiğinde trafikteki diğer araç kullananların gözlerini almamak için kısmen açılıp kapanabiliyor. Bu esneklik sürücüye her koşulda optimum ışık dağılımı sağlarken, sürüş sırasında sadece kullananı değil, önündeki veya arkasındaki herkesi rahatlatıyor.

Volkswagen Tiguan Allspace 94 bin TL ye yakın zamlandı! İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi

Tiguan Allspace gerçek yolculuk konforunu bütün  yolcularına oldukça açık bir biçimde sunuyor. Tiguan Allspace, üçüncü koltuk sırası sayesinde yedi kişiye kadar oturma alanı oluştururken 760 litreden 1.920 litreye kadar arttırılabilen bir bagaj hacmine de ulaşıyor. Maksimum 1,60 m boyuna sahip yolcular için uygun bir oturma hacmi sunan üçüncü koltuk sırası, kullanılmadığı durumlarda kapatılabiliyor ve bagaj zemini ile aynı seviyeye geliyor.

Tiguan Allspace'in motorları güçlü ve ekonomik. Bu sebeple otomobil kullanmayı seven; ama yakıt tüketimini düşük tutmak isteyen kişiler için Tiguan Allspace TSI, olağanüstü bir seçenek. Turbo şarjlı Kademeli Enjeksiyon "TSI" teknolojisi, turbo boşluğu bulunmayan, en alt devirlerde bile devreye girebilen hafif ve etkin bir egzoz turbo şarjı ile Volkswagen'in geçmiş FSI motorlarından gelen direkt benzin enjeksiyon sistemini birleştiriyor. Bu sebeple çok daha küçük motor hacimlerinden, çok daha fazla beygir gücü (PS) ve çekiş gücü (Tork) üretiyor.

Peki Volkswagen Tiguan Allspace Aralık ayı fiyatları ne kadar oldu? Volkswagen Tiguan Allspace Aralık zammı sonrası kaç lira oldu?


 


Geri Dön