28 / 04 / 2024

Volkswagen Tiguan'e 2023 model zammı! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Tiguan'e 2023 model zammı! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 model Volkswagen Tiguan fiyatları belli oldu. Peki Şubat ayında zamlanan yeni modeller kaç TL oldu? İşte detaylar...



Volkswagen Tiguan'e yılın ilk ayında zam gelmemişti. Fakat şirket Ocak'ta 2022 model araç satımına devam etmişti. Şubat'ta 2023 model araçlarını satışa koyan Volkswagen de fiyat listeleri değişti. Peki Volkswagen Tiguan ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Avrupa’nın en çok satılan SUV’u ve Volkswagen’in son yıllarda dünya çapındaki en gözde modeli olan Tiguan, güçlü tasarım dokunuşları ve en güncel otomotiv teknolojileri ile yeniden hayat buldu. Üstün Alman mühendisliğinin bir sonucu olan kusursuz sürüş özellikleri ve tartışılmaz Volkswagen sağlamlığıyla Tiguan, artık eski zamanlara göre daha konforlu ve daha sezgisel.

Dış tasarımı gibi iç mekanı da yenilenen Tiguan, sürücüsüne yenilikçi ve çığır açan özelliklerle donatılmış, yakınlaşma sensörü ve “Touch Slider” gibi sezgisel kumanda yöntemlerini destekleyen yepyeni bir dijital kokpitle karşımıza çıkıyor.

Tiguan’ın TSI motorlarının güçlü olmasının yanı sıra ekonomik olması da alacak kişileri cezbediyor. Bu nedenle otomobil kullanmayı seven; fakat yakıt tüketiminden tasarruf sağlamak isteyenler için Tiguan TSI, eşsiz bir seçenek haline geliyor.

Peki Volkswagen Tiguan 2023 Şubat fiyat listesi ne durumda?  İşte Volkswagen Tiguan, 7 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön