04 / 05 / 2024

Volkswagen Transporter fiyatı 489 bin 500 liraya kadar düştü! Volkswagen'de büyük fırsat! Sakın kaçırmayın...

Volkswagen Transporter fiyatı 489 bin 500 liraya kadar düştü! Volkswagen'de büyük fırsat! Sakın kaçırmayın...

Volkswagen otomobil markası Transporter ticari araç modellerinde indirim yapmaya devam ediyor. 489 bin 500 liraya kadar düşen Volkswagen'de büyük fırsat sizleri bekliyor. Sakın kaçırmayın!



Volkswagen otomobil markasının sevilen modellerinden biri olan Transporter Temmuz ayı fiyat listesi güncellendi. Her ay olduğu gibi bu ayda araba almak isteyenlerin yüzünü güldürecek fırsatlar sundu. Volkswagen Transporter araba maskasına 43 bin lira indirim geldi. Temmuz ayında bir çok sfır otomobil fiyatlarına zam gelirken Volkswagen büyük indirim fırsatı ile sürücülerin karşısına çıktı.

Volkswagen Transporter fiyatı 489 bin 500 liraya kadar düştü! Volkswagen de büyük fırsat! Sakın kaçırmayın...

Küresel arz sorunları ve döviz kurlarındaki agresif yükselişlerden dolayı otomobil fiyatları gittkçe yükseliyor.  Bazı otomobil markaları sektörü yeniden canlandırmak için Temmuz ayına özel indirimler düzenlemeye başladı. Bu markalardan biri de Volkswagen oldu. Volkswagen, Transporter modelinde  büyük indirim yaptı. Dünyanın en çok satan otomobil markası Volkswagen, Transporter modeli için yaptığı indirimle araba almak isteyenlere güzel haberi verdi. 

 Peki Volkswagen Transporter ne kadar oldu? Volkswagen  Transporter fiyatı kaç lira? İşte Volkswagen  Transporter 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön