18 / 05 / 2024

Volkswagen Virtus Sedan 2022 tanıtıldı! İşte tüm özellikleri...

Volkswagen Virtus Sedan 2022 tanıtıldı! İşte tüm özellikleri...

Yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle 2022 Volkswagen Virtus Sedan'ın tanıtımı gerçekleştirildi. 25'ten fazla ülkede satılacak olan yeni Virtus'un tasarımı ve özelliklerine dair tüm merak edilenler haberimizin detayında yer alıyor...



Donanımhaber'den Barış Cankı'nın haberine göre; yenilenen modelin LED farları üst panjurla daha uyumlu hale getirildi. Parlak siyah ve krom detaylara sahip tampon tasarımı da Virtus'u daha sportif bir havaya sokuyor ve oldukça geniş gösteriyor. 

Arka tasarımda ise yeni grafiklere sahip LED stoplar, siyah renkli bagaj üstü spoyler ve yine krom süslemelere sahip arka difüzör oldukça havalı duruyor ve dikkat çekmeyi başarıyor.

Volkswagen Virtus Sedan 2022 tanıtıldı! İşte tüm özellikleri...

Volkswagen Virtus'un iç mekanını incelediğimzde ise 8 inç dijital gösterge paneli bulunuyor 10 inç dokunmatik multimedya ekranı var. Yenilenen modelde otomatik klima kontrolleri, koltuk havalandırma, kablosuz şarj ünitesi, sunroof, 8 hoparlörlü ses sistemi, geri görüş kamerası ve 6 hava yastığı da mevcut. 

2 farklı motor seçeneğine sahip olan Volkswagen Virtus Sedan Dynamic Line adı verilen versiyonda 1.0 TSI üç silindirli motor 115 beygir güç üretiyor. 

GT rozeti taşıyan Performance Line versiyonunda ise 150 beygirlik 1.5 TSI EVO dört silindirli ünite görev yapıyor. Her iki motor seçeneğinde de 6 ileri manuel şanzıman standart olarak ayarlandı. Opsiyon olaraksa düşük hacimli motorda 6 ileri tork konvertörlü otomatik, 1.5 TSI'da 7 ileri DSG bulunuyor. 

Yeni Renault Austral tanıtıldı! İşte Renault’un yeni SUV aracının özellikleri


Geri Dön