01 / 05 / 2024

Volkswagen’den sonbahara özel fiyatlar! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Volkswagen’den sonbahara özel fiyatlar! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Avrupa’nın en çok satan sedanı olan ve Volkswagen’in son yıllarda Türkiye’deki en popüler modeli Passat’ın eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Volkswagen Passat’ın 23 Eylül 2022 fiyat listesi…



Volkswagen’den sonbahara özel fiyatlar! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Premium malzemeleriyle kaliteyi, hem güçlü hem de tasarruflu motor opsiyonlarıyla performansı hissedeceğiniz Volkswagen Passat, etkileyici, güçlü, güvenilir tasarımıyla rakiplerinin önüne geçiyor.

Güçlü olduğu kadar tasarruflu da olan Passat, otomobil kullanmayı sevenler tarafından en çok tercih edilen modeller arasında tutulmaya devam ediyor.

Passat, turboşarjlı kademeli enjeksiyon teknolojisi, turbo boşluğuna sahip olmayan, en alt devirlerde dahi devreye girebilen hafif ve etkin bir egzoz turboşarjı ile Volkswagen'in geçmiş FSI motorlarından gelen direkt benzin enjeksiyon sistemini birleştiriyor. Bu sayede Volkswagen Passat, çok daha küçük motor hacimlerinden, çok daha fazla beygir gücü ve çekiş gücü elde ediyor..

Defalarca Uluslararası Yılın Motoru ödülünü alan Volkswagen'in efsanevi TSI motorlarını kullanan Passat, yüksek performansı, düşük yakıt tüketimiyle birleştiren gerçek bir modern benzinli motora sahip.

Peki Volkswagen Passat’ın teknik özellikleri neler? İşte, Volkswagen Passat’ın teknik özellikleri ve 23 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön