09 / 05 / 2024

Watsons, Babalar Günü'ne özel indirimlerini duyurdu!

Watsons, Babalar Günü'ne özel indirimlerini duyurdu!

Babalar Günü için geri sayım başladı. Bu kapsamda Watsons perakende şirketi başlattığı kampanyaları duyurdu. İşte Watsons'ta indirimli ürünler ve fiyat listesi...



Watsons Power Men Deodorant Sprey Pudrasız!

Watsons Power Men Deodorant Sprey Pudrasız ile gün boyu ferah ve temiz hissettiriyor. Watsons Power Men Deodorant Sprey Pudrasız, içeriğindeki terleme önlemeye destek olan etkili bileşenleri sayesinde cildi temiz ve kuru tutmaya destek oluyor. Sıcak yaz aylarında yoğun ve tempolu günlerde ya da spor yaparken kendinizi gün boyu güvende hissetmenize yardımcı oluyor.

Watsons Power Men Deodorant Sprey Pudrasız 150 ml: 54,95 TL

Watsons Fresh Men Deodorant Sprey Pudrasız!

Watsons Fresh Men Deodorant Sprey Pudrasız gün boyu ferahlık sağlıyor. Günlük kullanıma uygun olarak fomüle edilen Watsons Fresh Men Deodorant Sprey Pudrasız, içeriğindeki taze bahar çiçekleri ile gün boyu ferah ve temiz hissetmenize destek oluyor.

Watsons Fresh Men Deodorant Sprey Pudrasız 150 ml: 54,95 TL

Dicora Urban Fit Enerji Vetiver & Ginseng Duş Jeli!

Dicora Urban Fit Enerji Vetiver & Ginseng Duş Jeli ile cildinizin ihtiyaç duyduğu tazelik ve neme kavuşmak çok kolayoluyor. Doğal aktif maddeler içeren Dicora Urban Fit Enerji Vetiver & Ginseng Duş Jeli, Vetiver ve Ginseng'in benzersiz karışımı ile cildinizi tazelerken aynı zamanda yumuşak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Dicora Urban Fit Enerji Vetiver & Ginseng Duş Jeli’nin etkili formülü ve etkileyici kokusuyla gün boyu ferah hissettiriyor.

Dicora Urban Fit Enerji Vetiver & Ginseng Duş Jeli 400 ml / 59,95 TL

Dicora Urban Fit EDT Erkek London!

Dicora Urban Fit EDT Erkek London ile alışılmışın dışında bir tazelik yakalamanızı sağlıyor. Greyfurt, lavanta, deniz, defne yaprağı notalarının gri kehribar ve beyaz yosun alt notalarıyla buluşmasından biraraya gelen Dicora Urban Fit EDT Erkek London ile taze ve avangart bir etki yaratıyor.

Dicora Urban Fit EDT Erkek London 100 ml / 349,90 TL

Kruidvat Erkek EDT Black Musk

Dünyanın en ünlü parfüm üreticileri tarafından özel olarak hazırlanan Kruidvat Erkek EDT Black Musk ile cesareti hissettiriyor. Yaseminin romantik dokunuşu, Limonun ferahlatıcı kokusu ve miskin çekici tonları ile formüle edilen Kruidvat Erkek EDT Black Musk ile dikkatleri üzerinize çekiyor.

Kruidvat Erkek EDT Black Musk 100 ml: 229,90 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.watsons.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Haziran 2023 tarihinde saat 12:21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.54 Türk Lirası, Euro 25.77 Türk Lirası, altının gramı ise 1484 Türk Lirası değerindedir.

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi: 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem bekliyorum! Hemen bakın!


Geri Dön