01 / 07 / 2024

Watsons yine yaptı yapacağını! Herkese 10 bin puan değerinde şampuan kampanyası!

Watsons yine yaptı yapacağını! Herkese 10 bin puan değerinde şampuan kampanyası!

Watsons’un dün duyurduğu yeni kampanyası yarın akşam sona eriyor. Şampuan kampanyasında herkese 10 bin puan dağıtan Watsons, kazanılan puanların 7 Ocak’a kadar kullanılabileceğini bildirdi.



WATSONS KAMPANYASI 7 OCAK’TA SONA ERİYOR

Watsons mağazalarından yapılan alışverişlerde kazanılan puanlar anında, watsons.com.tr ve mobil uygulamadan kazanılan puanlar 2 Ocak 2023’te Watsons Club’lara yansıtılacak. Kullanılmayan puanlar ise 7 Ocak 2023’de silinecek. Kazanılan kampanya puanları watsons.com.tr, mobil uygulama ve mağazalarda geçerlilik sağlayacak. Watsons kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutuyor. Kampanya sürecinde yaşanabilecek teknik problemler için 0850 755 9987 numaralı Watsons İletişim Merkezi ile iletişime geçilebilecek.

Watsons yine yaptı yapacağını! Herkese 10 bin puan değerinde şampuan kampanyası!

WATSONS’TAN SAÇ BAKIM GÜZELLİK KAMPAYANSI

Ayrıca Saç Bakım Güzellik’e kaydolan herkese Watsons’da gerçekleştireceği 150 TL’lik unilever saç bakım ve simple ürünleri alışverişinde geçerli 40 TL hediye ediliyor. Bu kampanyanın şartları ise şöyle:

Tüm saç ve cilt bakımı, moda, erkek ve yaşam gereksinimlerinin adresi “Saç Bakım Güzellik” üyelerine özel sürprizlere devam ediyor. 150 TL’lik alışverişe 40 TL indirim kazanmak için http://www.sacbakimguzellik.com’a üye olmanız yeterli olacak. Bu kampanya 1-31 Aralık tarihlerinde watsons.com.tr’de geçerli. Ay sonu bitecek olan kampanya için alışverişler devam ediyor.

Denizbank'tan dev kampanya! 31 Aralık 2022’ye kadar faydalanın!

Citroen Jumpy Spacetourer'da kaçırılmayacak kampanya! Citroen Jumpy ne kadar? İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi

Bu teklifi kaçırmayın! Carrefour'dan ısıtıcılara büyük kampanya! 26 Aralık fiyat listesi  

 


Geri Dön