10 / 05 / 2024

WhatsApp'tan fotoğraf gönderen yandı! Bu ayrıntıya dikkat edin: Başınız belaya girebilir!

WhatsApp'tan fotoğraf gönderen yandı! Bu ayrıntıya dikkat edin: Başınız belaya girebilir!

WhatsApp, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni bir özelliği duyurusunu yaptı. Konuşma penceresinde sık sık fotoğraf gönderenler için daha hassas olması gerektiği özellikle ilgili tüm detaylar da ortaya çıktı.



FOTOĞRAFLARIN KALİTESİ ARTIK DEĞİŞMEYECEK

WhatsApp, fotoğraf gönderme konusunda önemli derecede sayılacak bir güncellemesini paylaştı. WhatsApp, günlük hayatta çeşitli amaçlarla en çok kullanılan iletişim uygulaması olmakla birlikte kullanıcılar WhatsApp penceresinden gönderdiği fotoğraflarda kalite sorunları yaşamaktan şikayetçiydiler. Yüksek kalite içeren fotoğrafları uygulamadan gönderilmesi halinde WhatsApp'ın bu fotoğrafları daha düşük kaliteli formatlara dönüştürmesi i birçok vatandaşın yaşadığı en büyük sorunlardan biri haline gelmişti.

WhatsApp tan fotoğraf gönderen yandı! Bu ayrıntıya dikkat edin: Başınız belaya girebilir!

Bir süredir bu sorun üzerinde çalışan WhatsApp, sorunu çözmeye yarayan yeni bir güncellemesini yayınladı. WABetaInfo'ya göre artık sohbet penceresinden yüksek kaliteli fotoğraflar göndermek mümkün hale geşecek. WhatsApp üzerinden göndereceğiniz fotoğrafların kalitesini seçip gönderme seçeneği veriyoruz ancak konuyla ilgili tüm detayların ilerleyen zamanlarda ortaya çıkacağı bilgisine sahibiz.


Geri Dön