02 / 05 / 2024

Windowist'te 2 Sizden 1 Bizden Kampanyası! Kişi başı aylık 600 Euro'ya!

Windowist'te 2 Sizden 1 Bizden Kampanyası! Kişi başı aylık 600 Euro'ya!

Ofis kavramına getirdiği farklı bakış açısıyla iş dünyasına yeni bir boyut kazandıran Windowist, 2 Sizden 1 Bizden Kampanyası ile zaman ve yatırım bütçeleri açısından karlı bir dünyanın kapılarını aralıyor



Windowistteki 183 adet hazır ofis, 1-8 kişilik ofisler veya donanımlı tam kat alternatiflerleriyle hizmete sunuluyor. Windowistteki ofisine yerleşenler yalnızca aylık hizmet bedellerini ödüyor; aidat, stopaj, elektrik, su, güvenlik, temizlik, ofis sigortası, dekorasyon, teknolojik alt yapı gibi sorunlardan uzak kalıyorlar. Üstelik sekreterlik hizmetleri verilerek firmaya gelen telefonlar bile yanıtlanıp, yönlendiriliyor.

Çeşitli avantajlara sahip bir şekilde 2 Sizden 1 Bizden Kampanyasından yararlananlar, 12 ay yerine 9 ay ödeme yapıyorlar. Ofisini seçip 1 yıllık sözleşme imzalayanlar 2 aylık kiralarını ödüyorlar ve sonraki 1 aylık kirayı onların adına Windowist ödüyor.  Böylece, 150 metrekare brüt alana sahip geleneksel bir plaza katının kirası yukarıda sayılan tüm giderler eklendiğinde kişi başı 1.958 Doları bulurken, Windowist hazır ofis hizmetini almanın bedeli, sabitlenmiş kur garantisi ile yalnızca kişibaşı aylık 600 Eurodan başlayan fiyatlarla başka hiç bir şey düşünmesine gerek kalmadan, bilgisayarını alıp işine başlayabiliyor.

Farklı büyüklükteki kadroların ofis ihtiyaçlarına yönelik ideal seçenekler sunulan Windowist Towerdaki yüksek teknolojiye sahip, rahat, konforlu, sağlıklı ve çevreci bir yaklaşımla donatılan ofisler, iş dünyasına adım atmak isteyen girişimcilerden, ofisini prestijli bir binaya taşımak isteyen profesyonellere kadar geniş yelpazeye yayılan bir kitleye hitap edebilecek özelliklere sahip.

http://www.windowist.com/

0212 214 70 00

0216 318 84 71-72


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön