12 / 05 / 2024

 Windsor Çamaşır Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

 Windsor Çamaşır Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Windsor  Bulaşık Makinesi için ev hanımları fiyat araştırması yapıyor. İhtiyacınız olan fiyat listesi haberimizde. Peki Windsor Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



Birbirinden Farklı Programları ile Windsor WS 2710 7 Kg

Değişik doku ve kumaş fonksiyonlarına sahip eşyalarınızı aynı programlarda yıkamak istemeyebilirsiniz. Windsor çamaşır makinesi WS 2710 sizlere eşyalarınızın kumaş ve doku fonksiyonlarını muhafaza ederek istediğiniz programda çalıştırma olanağı sunar. Karışık program ile beyaz eşya ve renkli eşya ayrımı olmaksızın iki değişik ürünü de içerisine koyarak çalıştırabilirsiniz. Sadece beyazlar ve sadece renkliler olarak kullanabileceğiniz ve bu eşyalarınızın doku fonksiyonunlarına göre ısı seviyelerini ayarlayabileceğiniz programlar da vardır. Makinenin üstünde durulama ve sıkma modları manuel olarak yer alır. Sıkma ve durulama modlarını yıkama sonrası manuel olarak yapabilir ve devir sayılarını makinenin içindeki eşyalarınızın fonksiyonlarına göre yapılandırabilirsiniz. Windsor WS 2710 7 kg 1000 devir çamaşır makinesi satın alarak tüm bu fonksiyonları tecrübe etme şansı bulabilirsiniz.

 Windsor Çamaşır Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Windsor WS 2710 7 Kg Teknik Özellikleri

Standart olarak 7 kg eşya taşıma kapasitesine sahip Windsor WS 2710 7 kg 1000 devir çamaşır makinesi verimli bir iç hacim ile sizlere sunulur. Ürünün içindeki yer alan 1000 devir dönme fonksiyonu ile eşyalarınızı yıkamak için ideal bir kullanışlılık durumu sunar. Beyaz renk görünümüne sahip olan bu ürün ses kalitesi olarak B sınıfı içerisinde yer alır. 

Treendyol     : 5.899,00 TL

www.trendyol.com/

Hepsi Burada  : 6.249,00 TL

www.hepsiburada.com

N11                 : 6.249.00 TL

www.n11.com

Detaylı bilgi için: www.akakce.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 22 Haziran 2023 tarihinde saat 02:04'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.35 Türk Lirası, euro 25.67 Türk Lirası, altının gramı ise 1460 Türk Lirası değerinde.

TOGG sahipleri en çok şarj ücretlerini merak ediyordu! 

Toyota Yaris Haziran fiyatları ile herkesi şaşırttı

Mahindra Türkiye’de satışa sunuluyor! İşte fiyatı ve özellikleri


Geri Dön