28 / 04 / 2024

TOGG sahipleri en çok şarj ücretlerini merak ediyordu! 

TOGG sahipleri en çok şarj ücretlerini merak ediyordu! 

Togg T10X için ön sipariş sahiplerini tespit edecek dijital çekiliş kısa bir zaman önce yapılmıştı. Araçlarını teslim alacak vatandaşların en çok merak ettiği şarj ücretleri de açıklandı.



Togg T10X için ön sipariş aşamasına katılan 177 bin 467 vatandaş içinden T10X almaya hak kazanan kişilerin listesi Togg'un resmi internet sitesi üzerinden önceki gün yayınlandı. 

20 bin kişi, 2023 senesinde teslim edilecek T10X için ön sipariş hakkı elde etti.

20 bin kişilik yedek liste de tespit edildi. 2023 senesi için tasarlanan teslimatlarda iptallerin meydana gelmesi durumunda yedek listedeki kullanıcılar devreye girecek. Ancak 2023 senesi teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 senesi ocak ayından itibaren tespit edilecek yeni paket ve konfigürasyon alternatifleriyle T10X sipariş edebilecek. Bu siparişi verenler, 2024 senesi haziran ayına kadar başka bir çekilişe katılmadan akıllı cihazlarına ulaşabilecek.

TOGG sahipleri en çok şarj ücretlerini merak ediyordu! 

Araçlarını teslim alacak vatandaşların en çok merak ettiği şarj ücretleri de tespit edildi. Togg'un şarj istasyonu ağı olan Trugo, fiyat listesini yayımladı.

NTV'de çıkan habere göre Togg'da kW/s başına birim ücret 7,99 TL oldu. Böylece kısa ve uzun menzilli Togg'un kilometreDE ne kadar şarj masrafı olacağı da tespit edildi.

Kısa menzilli Togg 52,4 kWh bataryasıyla 314 kilometre yol gidebilirken uzun menzilli Togg ise 88,5 kWh bataryasıyla 523 kilometre yol gidebiliyor.

TOGG sahipleri en çok şarj ücretlerini merak ediyordu!


Geri Dön