13 / 05 / 2024

TOGG sahipleri en çok şarj ücretlerini merak ediyordu! 

TOGG sahipleri en çok şarj ücretlerini merak ediyordu! 

Togg T10X için ön sipariş sahiplerini tespit edecek dijital çekiliş kısa bir zaman önce yapılmıştı. Araçlarını teslim alacak vatandaşların en çok merak ettiği şarj ücretleri de açıklandı.



Trugo'da ise şarjın maliyeti tespit edildi. kWs başına 180 kW'lık ve 300 kW'lık istasyonlarda birim başına ücret 7,99 TL'ye erişti.

Optimum kullanımda Togg için kısa menzil en uzun 314 kilometre olurken uzun menzil ise 523 kilometre olarak tespit edilmiş. Bu menziller kullanıma ve diğer unsurlara bağlı olarak uzayıp kısalabilir. Bu da kilometrede tüketilen enerji ücretini pozitif ya da negatif etkileyebilir.

 TOGG sahipleri en çok şarj ücretlerini merak ediyordu! 
TOGG'un öncelikli olarak beş farklı elektrikli model üzerinde çalıştığı bilinmektedir. Bu modeller arasında sedan, SUV ve hatchback gibi farklı segmentlerde yer alacak araçlar bulunmaktadır. Ayrıca, ileri teknolojilere sahip olması ve dijitalleşmeye odaklanması planlanan TOGG otomobilleri, sürücü destek sistemleri ve bağlantılı araç özellikleriyle donatılmış olacaktır.

TOGG'un üretim tesisi, Bursa'da inşa edilmektedir ve 2022 yılında üretime başlaması hedeflenmektedir. İlk olarak, sedan modelinin üretimine başlanması planlanmaktadır. Daha sonra diğer modellerin üretimine geçilmesi ve iç pazarın yanı sıra uluslararası pazarlarda da satışa sunulması hedeflenmektedir.

Toyota Yaris Haziran fiyatları ile herkesi şaşırttı

Mahindra Türkiye’de satışa sunuluyor! İşte fiyatı ve özellikleri

Öğrencilerin merakla beklediği vergi indirimi ne zaman gelecek? iPhone fiyatları kaç para olacak?


Geri Dön