29 / 04 / 2024

Wroof Kurtköy satışa çıktı, yeni projeler yolda!

Wroof Kurtköy satışa çıktı, yeni projeler yolda!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı'nın yeni projesi Wroof Kurtköy satışa çıktı. Daha önce aynı bölgede QBahçe projesini hayata geçiren ortaklığın yeni projesinde 206 konut ve ticari alan bulunuyor...



2008 yılında güçlerini birleştiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı'nın yeni projesi Wroof Kurtköy satışa çıktı. Daha önce aynı bölgede QBahçe projesini hayata geçiren ortaklığın yeni projesinde 206 konut ve ticari alan bulunuyor. 


Toplam 77 milyon lira yatırımlı projede yüksek tavanlı loft daireler de yer alıyor. Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, Wroof'un yoğun talep gördüğünü belirterek, projedeki dairelerin yüzde 30'unun lansman öncesinde satıldığını söyledi. 

KURTKÖY'ÜN İLK LOFT PROJESİ Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş da, VVroof un bölgenin ilk loft projesi olduğunu vurgulayarak, teslimleri Aralık 2015'te yapacaklarını söyledi. Kurtköy'ü kendilerine üs seçtiklerinin altını çizen Demirbaş, "İlk projemiz Wbahçe büyük ilgi gördü. Wroof da öyle olacak. Üçüncü projemiz ise yolda. 


Kurtköy'de toplam 7 projede 40 binmetrekarelik inşaat yapmayı planlıyoruz" açıklamasını yaptı. 

Wroof Kurtköy'de 68 metrekare olan 1+1'ler, 80 ila 126 metrekare arasında değişen 2+1'ler, 155 metrekare olan 3+1'ler ve 190 metrekarelik 4+1'ler yer alıyor. Projede, metrekare satış fiyatı 2 bin 500 liradan başlıyor. Konut fiyatları ise 176 bin ila 516 bin lira arasında değişiyor. Anlaşmalı bankalardan düşük faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılabiliyor. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön