04 / 05 / 2024

Xiaomi MIUI 14 alacak telefonların listesini paylaştı!

Xiaomi MIUI 14 alacak telefonların listesini paylaştı!

Xiaomi 13 serisinin duyurulmasının ardından MIUI 14 güncellemesini yakında alacak 18 cihazın listesi paylaşıldı. Xiaomi MIUI 14 alacak telefonların listesini paylaştı! İşte ayrıntılar...



Xiaomi 13 serisinin duyurulmasının ardından MIUI 14 güncellemesini yakında alacak 18 cihazın listesi paylaşıldı ve şirket bunu "dağıtım programı" olarak nitelendirdi ancak dağıtım için bir zaman çizelgesi yok. Sadece teslimatların başlayacağını biliyoruz. 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda. Ancak listedeki modellerin çoğu bu süreden daha uzun süre bekleyebilirdi.

Xiaomi MIUI 14 alacak telefonların listesini paylaştı!Technopat`tan Ali Keskin'in haberine göre; liste, esas olarak Redmi markası altındaki üst düzey cihazları ve orta sınıf cihazları gösterir. Bunun kesin bir liste olmadığını ve gelecekte daha fazla cihazın yeni güncellemeler alacağını da vurgulamalıyız.

MIUI 14 güncellemesi yalnızca Android 13 çalıştıran modellere gelmiyor. Xiaomi, en son Android sürümünü kullanmayan bazı cihazlar için genellikle en son MIUI güncellemesini sağlar. 

Xiaomi 13 serisinin duyurulmasının ardından MIUI 14 güncellemesini yakında alacak 18 cihazın listesi paylaşıldı. Xiaomi MIUI 14 alacak telefonların listesini paylaştı!..İşte ayrıntılar...


Geri Dön