29 / 04 / 2024

Xiaomi Redmi 9c alacaklara müjde! A101’e geliyor

Xiaomi Redmi 9c alacaklara müjde! A101’e geliyor

Sizler için araştırdığımız ve geçtiğimiz ay da A101’de satışa sunulan Xiaomi Redmi 9c yeniden A101’de indirimli satışa çıkıyor. Piyasadaki diğer muadillerine göre uygun fiyatıyla göze çarpan telefon üç farklı renk seçeneği ile satışta. 



Cihazı incelediğimizde MediaTek’in Helio G35 işlemcisini bünyesinde barındıran telefonda bu işlemciye 3 GB RAM entegre edilmiş. Özelliklerine bakıldığında giriş seviyesine konumlanan modelde HD+ piksel çözünürlüklü 6,53 inç LCD ekran bizleri karşılıyor. Bunun yanı sıra damla çentikli bir tasarımı benimseyen Xiaomi Redmi 9C modelinde artık çoğu telefon modelinde yer almayan 3.5 mm kulaklık girişi müzik dinlemeyi sevenler için artı sağlayan bir unsur.

Bu özellik sayesinde telefona kablolu kulaklıklar da bağlanabilmeyi sağlıyor.Ayrıca telefonda 13 megapiksel geniş açılı kamera haricinde 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kameralar da kaliteli fotoğraflar çekmemiz sağlıyor. Cihazın hafıza detaylarında ise dahili depolama kapasitesi 32 GB olan telefonda microSD kart desteği var.

Peki Xiaomi Redmi 9c modelinde 4K video kayıt özelliği var mı? 

Cihazı daha yakında incelediğimizde ,telefonun ana kamerasıyla saniyede 30 kare Full HD video kaydedebilme özelliğine sahip olduğunu görüyoruz.Ancak telefonda 4K video özelliğinin olmadığını görmek kullanıcıları biraz üzebilir.Bunun yanı sıra  telefonun ön tarafında 5 megapiksellik bir kamera yerleştirilmiş. Cihazın güvenliğini ise parmak izi sensörünün de yer aldığı notlarımız arasında .
 


Geri Dön