28 / 04 / 2024

Yabancılar Türk boyasının çekimine kapıldı!

Yabancılar Türk boyasının çekimine kapıldı!

Türkiye’yi üretim üssü haline getirmek amacıyla paintistanbul Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi’nin 3.’sünü hayata geçiriyor. Yabancılar Türk boyasının çekimine kapıldı...



Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD), gerek üretim teknolojisi gerekse inovatif ürünlerde bölgesinin en güçlü oyuncularından Türkiye’yi üretim üssü haline getirmek amacıyla paintistanbul Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi’nin 3.’sünü hayata geçiriyor. Bu yıl, “Daha iyi bir gelecek için” sloganıyla, 23 – 25 Ekim’de CNR Expo İstanbul’da yapılacak fuara yurtdışından da büyük ilgi var.


Türkiye’nin en büyük boya üreticileriyle birlikte hammadde firmalarını aynı çatı altında buluşturan paintistanbul bu yönüyle dünyada da tek olma özelliğini taşıyor. Fuara Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Almanya, Fransa, İtalya, İsviçre, Hindistan ve Çin gibi ülkelerden çok sayıda firma katılıyor. BOSAD ve CNR Expo işbirliğiyle düzenlenen fuar inşaat, sanayi, mobilya, otomotiv, deniz boyaları gibi sektörün farklı alt kollarında üretim yapan firmalara, mürekkep üreticileri ve hammadde tedarikçilerine ev sahipliği yapacak.


Paintistanbul ayrıca sektöre hizmet veren ekipman üreticileri, ambalaj, lojistik, sigorta ve banka kuruluşlarının karar mercileriyle üniversite ve ilgili akademik kurumları bir araya getirmeyi hedefliyor.


TOKİ Haber 


Geri Dön