05 / 05 / 2024

Yağdan şekere kasada 1 lira! İşte kampanyanın tüm detayları...

Yağdan şekere kasada 1 lira! İşte kampanyanın tüm detayları...

Üst üste gelen zamlar vatandaşın belini bükerken Avansas'tan 1 TL'ye yağ kampanyası geldi. İşte kampanyanın detayları...



Marketlerde 1 litrelik sıvı yağ fiyatları 50 lirayı bulmuş durumda. Yağ fiyatlarına para yetiştiremeyen vatandaşa destek ise Avansas’tan geliyor. Çeşitli ürünlerle 1 TL kampanyasını aylardır sürdüren Avansas, bu ürünlere sıvı yağı da dahil etti. 

Peki sıvı yağ 1 TL ödeyerek nasıl satın alınacak? Siteye üye kaydı ve üye girişi yapılmasının ardından Avansas’tan yapacağınız ilk siparişinize özel olmak üzere Orkide 1 lt Ayçiçek Yağı’nı sadece ve sadece 1 TL vererek satın almak mümkün. Bunun için öncelikle kampanyalı ürünü sepetinize eklemek gerekmekte. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön