28 / 04 / 2024

Yakup Odabaşı'ndan dar gelirli ailelere konut müjdesi!

Yakup Odabaşı'ndan dar gelirli ailelere konut müjdesi!

Yakup Odabaşı'ndan dar gelirli ailelere konut müjdes geldi. GÖLBAŞI Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın yeni dönem için hazırladığı Konut Projesi ile Gölbaşı'nda dar gelirli bin aile ev sahibi olacak.



Bin toplu konutun yanı sıra çevre düzenlemesiyle de vatandaşlara farklı sosyal hizmetler sunacak olan proje kapsamında dar gelirli vatandaşlar kira öder gibi ev sahibi olabilecek. Projeyle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Proje sayesinde dar gelirli bin vatandaşımızı ev sahibi yapacağız" dedi. 

Bin vatandaşı ev sahibi yapacak olan Konut Projesi kapsamında 90 metrekarelik 2+1 ve 110 metrekarelik 3+1 şeklinde bin konut inşa edilecek. 

Projenin, ev sahibi olan vatandaşlara spor tesisleri ve sosyal alanlarıyla farklı hizmetler de sunacağını belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı şunları söyledi: "Bin konutluk projemizle dar gelirli vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız. 

Mimari projesinden çevre düzenlemesine her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü projemiz; vatandaşlara okul, kreş, cami, spor ve sağlık merkezleri, sosyal alan ve meydanlar, yürüyüş ve koşu yolları, fitness alanları, çocuk oyun alanları gibi hizmetleri de sunacak. Gölbaşılı vatandaşlarımız yıllarca kira ödeyip ev sahibi olamıyor. Bu proje ile vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız." 


Anadolu


Geri Dön