15 / 05 / 2024

Yakup Odabaşı dar gelirli ailelere konut

Yakup Odabaşı dar gelirli ailelere konut

Yakup Odabaşı'ndan dar gelirli ailelere konut müjdes geldi. GÖLBAŞI Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın yeni dönem için hazırladığı Konut Projesi ile Gölbaşı'nda dar gelirli bin aile ev sahibi olacak.

Adnan Odabaş: Yüzde 40 terk ile dönüşüm olmaz!

KARİYER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Üsküdar Kentsel Dönüşüm Platformu Başkanı Dr. Adnan Odabaş, dönüşüm kapsamına alınan arazilerin yüzde 40'ının kamuya terkinin kentsel dönüşümde sorunlar ortaya çıkaracağını söyledi.

Üsküdar Burhaniye Mahallesi kentsel dönüşüm için müracaat etti!

Üsküdar Burhaniye Mahallesinde Boğaz Geri Görünüm Bölgesinde deprem riski taşıyan binalar yıkılıp yenileri yapılacak Başkan Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret eden Dr. Adnan Odabaş ile Mimar Mehmet Çito, projeleri hakkında sunum yaptı.

Yakup Odabaşı Gölbaşı projelerini anlattı!

Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, 5 yıllık tecrübeyle yeni dönemde Gölbaşı'nı daha güzel günlerin beklediğini söyledi. Odabaşı Modem ve çağdaş kent Gölbaşı'na imza atmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Yakup Odabaşı: Gölbaşı'na bin konutluk proje yapacağız!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, 5 yıllık tecrübeyle yeni dönemde Gölbaşı’nı daha güzel günlerin beklediğini söyledi. Odabaşı, Gölbaşı için yeni dönem projelerini tanıttı...

Gölbaşı'nda yeşil alan miktarı 2 kat arttı!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, hafta başında başlayan çalışmalar kapsamında TOKİ'ye toplam 2 bin adet gül dikilecek. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, fidan ve çiçek dikim çalışmalarının devam edeceğini bildirdi

MiniTürk Gölparkı’nda dünyadaki 74 Türk eseri canlandırılacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptığı açıklamada, dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketini, inşa edecekleri MiniTürk Gölpark'ında canlandıracaklarını bildirdi.

Yakup Odabaşı: Gölbaşı'nda dar gelirli aileler ev sahibi olacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı' nın, yeni dönem için hazırladığı " Konut Projesi " ile Gölbaşı' nda dar gelirli 1.000 aile ev sahibi olacak...

Yakup Odabaşı'ndan dar gelirli ailelere konut müjdesi!

Yakup Odabaşı'ndan dar gelirli ailelere konut müjdes geldi. GÖLBAŞI Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın yeni dönem için hazırladığı Konut Projesi ile Gölbaşı'nda dar gelirli bin aile ev sahibi olacak.

Yakup Odabaşı: Gölbaşı'nda 5 yılda 3 bin 646 inşaat ruhsatı verildi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı 5 yıllık dönemde inşaat sektöründe de büyük canlılık yaşandığını bildirdi. Başkan Odabaşı, bu dönemde 3 bin 646 inşaat ve 1943 adet iskan ruhsatı verildiğini açıkladı.

Gölbaşı TOKİ Konutları 'na 5 yıldızlı spor ve kültür merkezi inşa edilecek!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı TOKİ Konutlarında yaşayan kadınlar ile kahvaltıda buluştu ve ses getiren 5 yıldızlı spor ve kültür merkezi projesinin müjdesini verdi.

Gölbaşı TOKİ Konutları'na 5 yıldızlı proje geliyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Gölbaşı konutlarında yaşayan kadınlar ile kahvaltıda buluştu ve 5 yıldızlı spor ve kültür merkezi projesinin müjdesini verdi...

İmar projesinde sıra Dikilitaş'ta!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ziyaret ettiği Dikilitaş Mahallesi' nde vatandaşlara imar müjdesi verdi. belediye Başkanı Başkanı Odabaşı, imarda parselasyon çalışmaları başlayan mahallede vatandaşları bilgilendirdi.

Gölbaşı'nda imar çalışmaları konuşuyor!

Göreve geldikleri günden bu yana Türkiye'ye örnek olacak şeffaf bir yönetim anlayışını esas aldıklarını ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Dikilitaş Mahallesine yaptığı ziyarette imar çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi

Yakup Odabaşı dar gelirli ailelere konut Haberi

Yakup Odabaşı dar gelirli ailelere konut

Bin toplu konutun yanı sıra çevre düzenlemesiyle de vatandaşlara farklı sosyal hizmetler sunacak olan proje kapsamında dar gelirli vatandaşlar kira öder gibi ev sahibi olabilecek. Projeyle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Proje sayesinde dar gelirli bin vatandaşımızı ev sahibi yapacağız" dedi. 

Bin vatandaşı ev sahibi yapacak olan Konut Projesi kapsamında 90 metrekarelik 2+1 ve 110 metrekarelik 3+1 şeklinde bin konut inşa edilecek. 

Projenin, ev sahibi olan vatandaşlara spor tesisleri ve sosyal alanlarıyla farklı hizmetler de sunacağını belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı şunları söyledi: "Bin konutluk projemizle dar gelirli vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız. 

Mimari projesinden çevre düzenlemesine her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü projemiz; vatandaşlara okul, kreş, cami, spor ve sağlık merkezleri, sosyal alan ve meydanlar, yürüyüş...