29 / 04 / 2024

Gölbaşı'nda yeşil alan miktarı 2 kat arttı!

Gölbaşı'nda yeşil alan miktarı 2 kat arttı!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, hafta başında başlayan çalışmalar kapsamında TOKİ'ye toplam 2 bin adet gül dikilecek. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, fidan ve çiçek dikim çalışmalarının devam edeceğini bildirdi




Gölbaşı Belediyesi'nin ilçede sürdürdüğü ağaçlandırma ve çiçek dikim çalışmaları kapsamında TOKİ'deki her apartmanın önüne gülfidanı dikiliyor. Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, hafta başında başlayan çalışmalar kapsamında TOKİ'ye toplam 2 bin adet gül dikilecek. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, fidan ve çiçek dikim çalışmalarının devam edeceğini bildirirken;  TOKİ  sakinleri de Gölbaşı Belediyesi'nin bu çalışmasından çok memnun olduklarını belirttiler. 


BAŞKAN ODABAŞI SÖZÜNÜ TUTTU 

Düzenlenen bir toplantıda apartmanları için çiçek istediklerini söyleyen vatandaşların bu isteklerine, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı hemen cevap verdi. Park ve Bahçeler Miidiirlüğü'ne bağlı ekipler, gülfidanlarmı, ada ve apartman yöneticileri tarafından belirlenen noktalara dikti. 


YEŞİL ALAN MİKTARI 2 KAT ARTTI 

Gölbaşı'nda yürütülen ağaçlandırma ve çiçek dikim çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Yakup Odabaşı, TOKİ'deki gül dikim çalışmalarıyla ilgili olarak şöyle konuştu "5 yıl boyunca ilçemizdeki park ve meydanların düzenlenmesi için yaptığımız çalışmalarımız devam ediyor. 

Diktiğimiz ağaç fidanları ve çiçekler ile Gölbaşı'ndaki yeşil alan miktarını iki katına çıkardık. TOKİ'deki hemşehrilerimiz de bizden çiçek istedi. Biz de onların bu isteklerine karşılık olarak, onların belirledikleri noktalara 2 bin adet gülfidanı diktik. İlçemizi daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline getirmek için yaptığımız bu çalışmalarımız devam edecek" dedi. 

Çalışmadan dolayı Gölbaşı Belediyesi'ne teşekkür eden TOKİ sakinleri, apartmanlarının önüne gül dikilmesinden duydukları mutluluğu dile getirdiler. 


Anadolu


Geri Dön