15 / 05 / 2024

gölbaşı yeşil alan miktarı

gölbaşı yeşil alan miktarı

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, hafta başında başlayan çalışmalar kapsamında TOKİ'ye toplam 2 bin adet gül dikilecek. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, fidan ve çiçek dikim çalışmalarının devam edeceğini bildirdi

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Migros'ta indirim günleri! Yeşil mercimek 35,90 TL’ye, klasik inek peyniri 194,90 TL’ye, yeşil zeytin 139 TL’ye düştü!

Gıda fiyatları her geçen gün artarken, Migros, birçok ürüne indirim yaptığını duyurdu. Bu kapsamda, Migros’ta yeşil mercimek 35,90 TL’ye, klasik inek peyniri 194,90 TL’ye, yeşil zeytin 139 TL’ye düştü. İşte 25 Ağustos Cuma Migros fiyat listesi...

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

Ankara Gölbaşı'nda 12.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 303 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

RTÜK'ün Adana'da satışa çıkardığı arazi için yeşil alan talebi!

RTÜK'ün Adana Seyhan'da 27 milyon TL bedelle satışa çıkardığı arsa tepkilere neden oldu. Adana kamuoyu 27 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılan arsanın yeşil alan yapılmasını talep ediyor.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Ankara Gölbaşı'nda 16 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Gölbaşı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 16 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Albatros Parkı yeşil alan oldu!

İmarı senelerdir tartışılan Büyükçekmece'deki Albatros Parkı yeşil alan ilan edildi...

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

gölbaşı yeşil alan miktarı Haberi

gölbaşı yeşil alan miktarı


Gölbaşı Belediyesi'nin ilçede sürdürdüğü ağaçlandırma ve çiçek dikim çalışmaları kapsamında TOKİ'deki her apartmanın önüne gülfidanı dikiliyor. Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, hafta başında başlayan çalışmalar kapsamında TOKİ'ye toplam 2 bin adet gül dikilecek. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, fidan ve çiçek dikim çalışmalarının devam edeceğini bildirirken; TOKİ sakinleri de Gölbaşı Belediyesi'nin bu çalışmasından çok memnun olduklarını belirttiler. 


BAŞKAN ODABAŞI SÖZÜNÜ TUTTU 

Düzenlenen bir toplantıda apartmanları için çiçek istediklerini söyleyen vatandaşların bu isteklerine, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı hemen cevap verdi. Park ve Bahçeler Miidiirlüğü'ne bağlı ekipler, gülfidanlarmı, ada ve apartman yöneticileri tarafından belirlenen noktalara dikti. 


YEŞİL ALAN MİKTARI 2 KAT ARTTI 

Gölbaşı'nda yürütülen ağaçlandırma ve çiçek dikim çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Yakup Odabaşı, TOKİ'deki gül dikim çalışmalarıyla ilgili olarak şöyle...