06 / 05 / 2024

Yapı Kredi emekli promosyonu ne kadar? Yapı Kredi promosyon kaç yılda bir yapılır?

Yapı Kredi emekli promosyonu ne kadar? Yapı Kredi promosyon kaç yılda bir yapılır?

Yapı Kredi emekli promosyonu ne kadar olduğu merak ediliyor. İşte Yapı Kredi emekli promosyon miktarına dair detaylar!



YENİ EMEKLİ OLANLARIN BANKA SEÇİMİ!

Yeni emekliler için eğer SSK veya Bağ-Kur’dan emekli olacaksanız e-Devlet / SGK Müdürlüklerine yapacağınız başvuru ile Emekli Sandığı’ndan emekli olacak iseniz, çalışmakta olduğunuz kurumdan Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına vereceğiniz emeklilik başvurusu dilekçesinde Yapı Kredi’yi tercih ettiğinizi belirtmelisiniz.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

  • Yapı Kredi promosyonu almak için öncelikle 8 Temmuz 2022 ile 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl sürecince Yapı Kredi’den alma garantisi veren müşterilerimiz 5.250 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilirler.
  • Promosyon Taahhütnamesi’nin imzaladıktan sonra da ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadarsa 3.500 TL; 1.500 TL2.499 TL arasındaysa 4.250 TL; 2.500 TL'nin üstündeyse 5.000 TL nakit promosyon ödenmektedir.
  • Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması ile 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 100 TL ek nakit ödül verilmektedir.
  • Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterilerimiz, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve üç ay devam edecek şekilde 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabilirler. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekir.
  • 8 Temmuz 2022 ile 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içinde mevcut kartları ile hiç harcama yapmayan müşteriler; kampanya başlangıç zamanından 31.07.2022'ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 150 TL nakit promosyon almaya hak kazanırlar. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılır.

Emekli promosyonlarında inanılmayacak artış! QNB Finansbank, Garanti BBVA, ING, İş Bankası!

Doğal gaz faturası, elektrik faturası yardımından sonra yeni bir yardım daha! Hesaba paralar yatıyor!

İstanbulkart'a zam mı geldi? İstanbul’da toplu taşımaya zam mı geldi? İstanbulkart ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön