28 / 04 / 2024

Yapı Kredi emekliler için kesenin ağzını sonuna kadar açtı! Tek sefer bu ödemeyi yapacaklar

Yapı Kredi emekliler için kesenin ağzını sonuna kadar açtı! Tek sefer bu ödemeyi yapacaklar

Emekli maaşlarının artmasının ardından bankalar da emeklilere en yüksek promosyonu ödeyebilmek adına kesenin ağzını açtı. O bankalar arasında yer alan Yapı Kredi Bankası da dikkat çeken bir rakamı ödemeye karar verdi.



Enflasyonun ciddi oranlara gelmesinin ardından emekli vatandaşlar maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak etmeye başladı. Maaş zamlarının belli olmasının ardından bu sefer de gözler promosyonlara çevrildi. Bankalar, emekli maaşlarını kendi bünyelerine katmak adına ciddi bir promosyon hamlesi içerisine girdi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön