12 / 05 / 2024

Yapı Kredi'nin önündeki emekli kuyruğu bu yüzdenmiş! Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi!

Yapı Kredi'nin önündeki emekli kuyruğu bu yüzdenmiş! Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi!

Emeklilere müjde resmen verildi. Yapı Kredi'nin önündeki emekli kuyruğunun nedeni belli oldu. Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi. İşte bütün ayrıntılar...



Yapı Kredi bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, üç yıl boyunca bankadan emekli maaşı alacak olanlar, 4.500 TL'den başlayan promosyon ödemelerine hak kazanabilecekler. Maaş tutarına bağlı olarak, promosyon ödemeleri 7.500 TL'ye kadar yükselebilecek. Örneğin, 3.500 TL'nin altında emekli maaşı alanlara 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 5.250 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.750 TL, 10.000 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara ise 7.500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

 Yapı Kredi nin önündeki emekli kuyruğu bu yüzdenmiş! Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi!

Yapı Kredi bankasının duyurduğu emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyenler, bankanın resmi işlem kanalları üzerinden başvuru yapabilirler. Ayrıntılı bilgiler için Yapı Kredi bankasının internet sitesine başvurulabilir.

Yapı Kredi bankası, emekliler için özel hazırladığı "Emeklilik Paketi" avantajlarını da sunuyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, emekli maaşlarını Yapı Kredi bankasından alarak bu avantajlardan yararlanabilirler. Yeni emekli olacaklar ise, e-Devlet/SGK müdürlükleri veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı'na başvuru yaparak emekli maaşlarını Yapı Kredi bankasından alabilirler.

 Yapı Kredi nin önündeki emekli kuyruğu bu yüzdenmiş! Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi!

Yapı Kredi bankasının müşterisi olanlar, mobil veya internet bankacılığı kanallarını kullanarak emekli maaşlarını bankaya taşıyabilirler. Ayrıca, müşteri hizmetleri kanallarından da destek alınabilir. Yapı Kredi bankasının müşterisi olmayanlar ise, mobil uygulama üzerinden kolayca müşteri olabilirler. Emekli maaşlarını Yapı Kredi bankasına taşımak isteyenler, SGK müdürlükleri veya e-Devlet üzerinden de başvurabilir.

Aile Bakanlığı'ndan anne babalara Mart 2023 müjdesi! Kimliği ile başvuran hemen her ay PTT'den tıkır tıkır alacak!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi geldi! Hemen başvuran şimdi tık diye 3.336 TL alacak!
E-devlet emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? Yeni emekli olan birisi emekli promosyonu almak için ne yapmalı?

Geri Dön